3500TL kablosuz mouse önerisi

• Konuyu başlatan ECO28
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 451

ECO28

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yeni mouse alacağım bütçem 3500TL, biraz yükselebilir. Elim 16cm tutma şeklim palm-fingertip.

Son düzenleme:
Elin kaç cm?
Palm ile fingertip birbirinden çok uzak.

Oynadığım oyuna göre illaki biraz değişiyor tutma şeklim bu ikisine yakın oluyor değişiyor diye öyle yazdım bakınca çok uzak görünmüyor 16cm elim.

Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse uzerine 200-300 daha koyabilirim dersen bunu oneririm aktif kullanıyorum 2023'ten beri bayagi memnunum.

Yazılım ı var mı ve dongle ın olayı nedir acaba?

Oynadığım oyuna göre illaki biraz değişiyor tutma şeklim bu ikisine yakın oluyor değişiyor diye öyle yazdım bakınca çok uzak görünmüyor 16cm elim.

Yazılım ı var mı ve dongle ın olayı nedir acaba?

Yazilimi mevcut, dongel olayi mouse un yenileme hizini arttiriyor ama az da olsa FPS kaybi yasatiyor cunku yenileme hizini arttirmak icin islemci kullaniyor mouse videolarina bak istersen oyle karar ver bir de Wraith'in sitesin de ki diger mouselara da goz atabilirsin.

Yazilimi mevcut, dongel olayi mouse un yenileme hizini arttiriyor ama az da olsa FPS kaybi yasatiyor cunku yenileme hizini arttirmak icin islemci kullaniyor mouse videolarina bak istersen oyle karar ver bir de Wraith'in sitesin de ki diger mouselara da goz atabilirsin.

Bataryasından memnun musunuz?

Bataryasından memnun musunuz?

Aktif kullanan birisiyim bende eski surumu var bu mouse un yaklasik 2-3 gunde bir şarj ediyorum ama cok aktif kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı