Merhabalar köyde yaşayan bir kardeşimize sistem toplayacağız, eski bir bilgisayarı vardı en son geçen yaz görmüştüm. PSU'su yanmış ve diğer parçalara da zarar vermiş biz buradan köye biraz para yolladık onlarda aralarında çocuğa söylemeden para toplamışlar (maddi durumları çok iyi değil) 3500TL bir para toplayabilmişler monitör dahil bir sistem toplamanızı istiyorum. Hazır olabilir hiç sorun değil ama genç biri olduğu için oyunları çok seviyordu (benden büyük) her hafta internet kafeye giderdi. Fazla uzattım özür dilerim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sinerji Bishamonter APU Ryzen 5 4650G PRO 16GB 256GB SSD [Ofis Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Aşağıda monitör seçimleri var istediğinizi seçebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
Sinerji Bishamonter APU Ryzen 5 4650G PRO 16GB 256GB SSD [Ofis Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Aşağıda monitör seçimleri var istediğinizi seçebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.