3500TL monitör önerisi

Attığınız casper monitör 4100 lirada o yüzden. 3500 lirada öyle alternatif falan yok. Asusu niye beğenemediniz?

Hocam en baba alacağınız monitör 165 hz olurki arada oynayan 20 fps farkı öyle hisedebilecek biri tanımıyorum. 240 hz falan var(8K bütçelerde) onlardada sistemin 240hz tam verim kullanabilmesi için üst düzey falan olması lazım.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,676252237.html
Bütçe artarsa bunlar.
Artmazsa da alınabilecek pek güzel bir şey yok kendim ASUS VP249QGR olan modeli satın almıştım ve gördüğüm en dandik ve kalitesiz monitörüydü fiyatını gram hak etmiyor vatandan vs bakın gerekirse internetten satın alırsınız ama benim önerim yukarıdaki attıklarımdan birini almanız.

Yani 144 Hz olması önemli bir etken değil. 200 Hz Casper alıp 2 gün baktıktan sonra bozulacağına ASUS al 144Hz yıllarca kullan.

Artmazsa da alınabilecek pek güzel bir şey yok kendim ASUS VP249QGR olan modeli satın almıştım ve gördüğüm en dandik ve kalitesiz monitörüydü fiyatını gram hak etmiyor.
Hocam 3.5K paraya monitör alırken zaten üst düzey kalite biraz zor. Fiyatına göre kalite, daha iyisi yok gibi.

Sizin kullandığınız Casper 2 günde bozulduğu için mi böyle dediniz? Yoksa markayı sevmediğiniz için mi?

Sizin kullandığınız Casper 2 günde bozulduğu için mi böyle dediniz? Yoksa markayı sevmediğiniz için mi?
Yok hocam. 2 gün lafın gelişi, normal bir monitör bir yılda eskimeye başlıyorsa ve bu bir seneden sonra işte hata falan vermeye başlıyorsa casper bunu daha erkenden yapıyor.

O bütçede G2412F gibi modellerde var.
3500 lira bütçede daha iyi bir şey biliyorsanız atın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…