3500TL R5 1600 RX 580 Sistem Toplama

Guest34HG5400

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar önümüzdeki 3 ay boyunca her ay 1000TL ayırarak üç aşağı beş yukarı 3500TL civarında bir sistem toplamak istiyorum.
Sistemi, Android Studio, Android Studio emulator, Visual Studio bazen de single Player tarzı oyunlar için kullanacağım. (4-5 yıl idare ETS'e yeter) bileşenleri, para ayırdıkça mı alayım yoksa altına çevirip, 3 ay sonra hepsini birden mi alayım? Kafamı karıştıran arada sırada 3 ay sonra yakalayamayacağım indirimler oluyor ama garantilerin boşuna geçecek olması.

Sistem şu şekilde;

İşlemci: AMD Ryzen 5 1600.
Anakart: MSI B450-A PRO.
Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 580 8 GB.
RAM: Kingston 8 GB HyperX Predator 3000MHz CL15.
Kasa: Zalman N3.
SSD: Mevcut.
Güç kaynağı: FSP Hydro 600W 80+ Bronze.

Bileşen tavsiyelerinize açığım.

Teşekkürler.

Ekleme: Hazır sistemleri kasa, SSD ve güç kaynakları açısından zayıf bulduğum için düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostum,
Bence çok güzel ve uyumlu ekipmanlar seçmişsin. Benim gözüme takılıp ya bu mantıksız dediğim bir şey olmadı. Sana en önemli tavsiyem 11 ve 29 Kasım'da gerçekleşecek olan indirimler. N11 sitesinde 11 Kasım'da ciddi indirim oluyor. 29 Kasım da Black Friday (Kara Cuma) indirimleri her sitede oluyor. Bu 2 günde bütün ekipmanlarını almalısın.

Ekran kartının şu anki fiyatı 1350 TL civarı, bu iki indirim gününden birinde bu fiyatlara Shappire RX 590 Nitro + bile bulabilirsin. 3 ay uzun bir süre değil bence garanti süresine takılma ve ekipmanlardaki indirimleri kaçırma.

Merhaba dostum,
Bence çok güzel ve uyumlu ekipmanlar seçmişsin. Benim gözüme takılıp ya bu mantıksız dediğim bir şey olmadı. Sana en önemli tavsiyem 11 ve 29 Kasım'da gerçekleşecek olan indirimler. N11 sitesinde 11 Kasım'da ciddi indirim oluyor. 29 Kasım da Black Friday (Kara Cuma) indirimleri her sitede oluyor. Bu 2 günde bütün ekipmanlarını almalısın.

Ekran kartının şu anki fiyatı 1350 TL civarı, bu iki indirim gününden birinde bu fiyatlara Shappire RX 590 Nitro + bile bulabilirsin. 3 ay uzun bir süre değil bence garanti süresine takılma ve ekipmanlardaki indirimleri kaçırma.
Tavsiyeni dikkate alacağım, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı