Guest34HG5400
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar önümüzdeki 3 ay boyunca her ay 1000TL ayırarak üç aşağı beş yukarı 3500TL civarında bir sistem toplamak istiyorum.
Sistemi, Android Studio, Android Studio emulator, Visual Studio bazen de single Player tarzı oyunlar için kullanacağım. (4-5 yıl idare ETS'e yeter) bileşenleri, para ayırdıkça mı alayım yoksa altına çevirip, 3 ay sonra hepsini birden mi alayım? Kafamı karıştıran arada sırada 3 ay sonra yakalayamayacağım indirimler oluyor ama garantilerin boşuna geçecek olması.
Sistem şu şekilde;
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600.
Anakart: MSI B450-A PRO.
Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 580 8 GB.
RAM: Kingston 8 GB HyperX Predator 3000MHz CL15.
Kasa: Zalman N3.
SSD: Mevcut.
Güç kaynağı: FSP Hydro 600W 80+ Bronze.
Bileşen tavsiyelerinize açığım.
Teşekkürler.
Ekleme: Hazır sistemleri kasa, SSD ve güç kaynakları açısından zayıf bulduğum için düşünmüyorum.
Sistemi, Android Studio, Android Studio emulator, Visual Studio bazen de single Player tarzı oyunlar için kullanacağım. (4-5 yıl idare ETS'e yeter) bileşenleri, para ayırdıkça mı alayım yoksa altına çevirip, 3 ay sonra hepsini birden mi alayım? Kafamı karıştıran arada sırada 3 ay sonra yakalayamayacağım indirimler oluyor ama garantilerin boşuna geçecek olması.
Sistem şu şekilde;
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600.
Anakart: MSI B450-A PRO.
Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 580 8 GB.
RAM: Kingston 8 GB HyperX Predator 3000MHz CL15.
Kasa: Zalman N3.
SSD: Mevcut.
Güç kaynağı: FSP Hydro 600W 80+ Bronze.
Bileşen tavsiyelerinize açığım.
Teşekkürler.
Ekleme: Hazır sistemleri kasa, SSD ve güç kaynakları açısından zayıf bulduğum için düşünmüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: