3500TL red veya brown switch klavye önerisi

Bütçe
3500

Sirlen

Decapat
Daha fazla  
3-3.5k ya bir klavye arıyorum. Razer veya ASUS olursa daha iyi olur. İkisinin de ürünlerine sahip olduğum için) fakat başka markalarda güzel bir fırsat varsa bakabilirim onlara da. Red veya brown olursa daha iyi olur. Yardım edecekler için teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
switch değiştirme özelliğiyle aula f75 alabilirsiniz sıkıldıkça swich değiştirisinz

Teşekkürler. Ek olarak bilek desteğini alabiliyor muyuz bir yerden biliyor musunuz? Veya başka bir markanın uyumlu bilek desteği de olabilir.
Maalesef bilmiyorum, herhangi bir bilek desteği de koysan iş görür muhtemelen, desteğin olması tabi ki daha iyi fakat bilek desteği yokken de çok bir sorun olmuyor.

ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye hocam bu attığınız ürünün üst modeli mi? Bilek desteğide varmış ona göre buna yöneleceğim.
Ben de sizin durumdayım. Bu yeni modeli diye anladım ben. Bilek destekli dediğiniz gibi. Bir de Blackwidow 4 Green var 3800tl civarına, yine o da bilek destekli.
Bilek destekli ve desteksiz olanın arasında 400 lira gibi bir fark var. Açıkçası daha önce destekli kullanmadım bilmiyorum etkisi ne olur.
Asusun yazılım tarafı hakkında bilginiz var mı ? Sistemi topladım ama klavye alamadım bir türlü. Bu gidişle ucuza membran alıp geçeceğim

ASUS'un Armoury Crate adlı bir uygulaması var. Mouse'ımda ASUS olduğu için aynı uygulama üzerinden ayarlamak için ASUS klavye istemiştim. Sisteminizde hayırlı olsun bu arada.

ASUS'un Armoury Crate adlı bir uygulaması var. Mouse'ımda ASUS olduğu için aynı uygulama üzerinden ayarlamak için ASUS klavye istemiştim. Sisteminizde hayırlı olsun bu arada.

Teşekkür ederim. Açıkçası Black Widow 4 hakkında da bu ASUS'lar hakkında da neredeyse hiç doğrudan kullanıcı yorumu bulamadım. Ya fiyatlar yüksek olduğundan ya da kalitesiz olduklarından.

Sessiz bir klavye aradığımdan blue da bakamıyorum. Çok fazla şakırtı bir süre sonra sıkar beni. Bir karar ya da bilgi bulursanız beni de haberdar ederseniz sevinirim.

Bileksiz olan ASUS için hayli yorum var gerçi şurada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…