Metehannn
Picopat
Selamın aleyküm herkese hayırlı akşamlar abilerim ablalarım kardeşlerim. Bilgisayar toplama hayalimi gerçekleştirmek üzere bütçemi denkledim ve sizlerden öneriler almaya geldim. Hava akışı uygun olacak ATX kasam ve 350W PSU mevcut elimde bunun yanına 500GB harddiskimde mevcut depolama aygıtı almayı düşünmüyorum. Bunlara bağlı olarak anakart işlemci RAM ve ekran kartı tercihlerinde sizlerden bilgi almak istiyorum. Mesela önerilen RX570 ekran kartı ve i3-9100F işlemci darboğaz olayı yaşar mıyım ya da Ryzen 3 3200G işlemci RX 570 ya da GTX 1650 ekran kartı... Ailemin internet alışverişine güveni olmadığından dolayı mecburiyetten Vatan'dan alacağım sistemi, 3500 veya 3600 bu civarlarda; GTA 5, CS:GO, Valorant, Forza Horizon 3 4 veya herhangi bir serisi, Euro Truck Simulator 2, PUBG, PES 20, FIFA 20 vs. tarzda oyunları drop yemeden kasmadan orta ayar veyahut High ayar ortalama 70 80 FPS'de oynamak için bir sistem önerirseniz sevinirim. Uzun olmuş yazı umarım sıkmam sizleri arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden önerileriniz için, tekrardan hayırlı akşamlar herkese.