Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, daha önce R7 250X adlı bir ekran kartı almıştım fakat benim lanet olası bilgisayarım beni harap etti. Darboğazdan dolayı ekran kartımı GTA SA gibi bir oyunda 800x600 kullanmak zorunda kalıyordum. O çözünürlükle video çekmeye kalkışınca FPS 30-60 arasında değişiyordu. Gaming Evolved ile ilgili konu açıncada kimsenin bilgisi olmadığını gördüm ve bende artık yeni bir sistem toplamanın vakti geldi diye düşünüyorum. Şimdi yeni sistem ile ilgili benim ihtiyaçlarım şöyle:
-Oyunlarda 60+FPS'nin üzerinde kayıt yapabilmek.
- Oyunu akıcı ve zevk verici grafiklerde oynamak.
- Kullanacağım, Adobe Primiere, Sony Vegas, After Effects gibi uygulamaları kasmadan kullanmak.
-Ve aldığım sistemi 4-5 yıl bu şekilde kullanmak istiyorum.
-Ve kasanın boyutu çok büyük ve ağır olmasın.
-Yeni mimariden almak isterdim lâkin fiyatları çok yüksek ve alıp almamak konusunda emin olamıyorum.
Sistem monitörlü olacak arkadaşlar. Eğer bu dediklerimi 3.500TL'nin altında verebilecek sistem varsa onerebilirsiniz. Ama maksimum limit 3500TL.
-Oyunlarda 60+FPS'nin üzerinde kayıt yapabilmek.
- Oyunu akıcı ve zevk verici grafiklerde oynamak.
- Kullanacağım, Adobe Primiere, Sony Vegas, After Effects gibi uygulamaları kasmadan kullanmak.
-Ve aldığım sistemi 4-5 yıl bu şekilde kullanmak istiyorum.
-Ve kasanın boyutu çok büyük ve ağır olmasın.
-Yeni mimariden almak isterdim lâkin fiyatları çok yüksek ve alıp almamak konusunda emin olamıyorum.
Sistem monitörlü olacak arkadaşlar. Eğer bu dediklerimi 3.500TL'nin altında verebilecek sistem varsa onerebilirsiniz. Ama maksimum limit 3500TL.