berkaynas Hectopat Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #11 Sistemde düşüre bileceğim tek şey ramler oda 8gb a kadar anakartı baya araştırdım değiştirmek istemiyorum. Araştırmalarım sonucu ekrankartı olarak Zotac'dan şikayet eden çok kişi var... msi düşünüyorum. Yinede çok teşekkür ederim. @Silinen üye
Sistemde düşüre bileceğim tek şey ramler oda 8gb a kadar anakartı baya araştırdım değiştirmek istemiyorum. Araştırmalarım sonucu ekrankartı olarak Zotac'dan şikayet eden çok kişi var... msi düşünüyorum. Yinede çok teşekkür ederim. @Silinen üye
N Neutral Ziyaretçi 22 Kasım 2014 #12 Zotac düşün demedim zaten. Yukarıdaki örnekteki gibi MSI olacak. Ha, bir de stok sorunu beklemek istemiyorsan burada ASUS Strix mevcut. ASUS GeForce Strix GTX970-DC2OC-4GD5 GTX 970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri
Zotac düşün demedim zaten. Yukarıdaki örnekteki gibi MSI olacak. Ha, bir de stok sorunu beklemek istemiyorsan burada ASUS Strix mevcut. ASUS GeForce Strix GTX970-DC2OC-4GD5 GTX 970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri