R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.356 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Haziran 2020 #1 Sadece depolama birimlerini sıfır alacağım. Sizce böyle bir şey yapmak mantıklı mı?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 27 Haziran 2020 #2 PSU'yu da sıfır öneririm ben. Diğer bileşenler de sorunsuzsa test edilip alınabilir. Bu arada kullanıcı adı iyiymiş
PSU'yu da sıfır öneririm ben. Diğer bileşenler de sorunsuzsa test edilip alınabilir. Bu arada kullanıcı adı iyiymiş
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #3 Silinen üye dedi: Sadece depolama birimlerini sıfır alacağım. Sizce böyle bir şey yapmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Değil çünkü ülkemizin insanı acımasız ve bilinçsiz yani fiyat bilmiyor.
Silinen üye dedi: Sadece depolama birimlerini sıfır alacağım. Sizce böyle bir şey yapmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Değil çünkü ülkemizin insanı acımasız ve bilinçsiz yani fiyat bilmiyor.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.356 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Haziran 2020 #4 Caner Uncu dedi: PSU'yu da sıfır öneririm ben. Diğer bileşenler de sorunsuzsa test edilip alınabilir. Bu arada kullanıcı adı iyiymiş Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam O zaman PSU'yu sıfır almaya çalışcağım. Discrod var mı?
Caner Uncu dedi: PSU'yu da sıfır öneririm ben. Diğer bileşenler de sorunsuzsa test edilip alınabilir. Bu arada kullanıcı adı iyiymiş Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam O zaman PSU'yu sıfır almaya çalışcağım. Discrod var mı?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 27 Haziran 2020 #5 Silinen üye dedi: Discord var mı? Genişletmek için tıkla... Kişisel hizmete kapalıyız
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.356 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Haziran 2020 #6 Caner Uncu dedi: Kişisel hizmete kapalıyız Genişletmek için tıkla... Yasağım var Sanırım sistem toplarken kendi kendime toplayacağım
Caner Uncu dedi: Kişisel hizmete kapalıyız Genişletmek için tıkla... Yasağım var Sanırım sistem toplarken kendi kendime toplayacağım