3500TL'ye 240mm sıvı soğutma önerisi

ArdaWedseLL

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
Rtx 5070
Anakart
B650m s2h
İşlemci
Ryzen 5 7500f
Sıvı soğutma ihtiyacım var. Bütçem 3 ve 3.5k.

He bu arada kasam Xigmatek Odin 2

Hocam benim pc'de de Ryzen 5 7500f var. Soğutucu olarak zamanında 2.5k'ya Thermalright Aqua Elite 240mm BLACK ARGB V3 sıvı soğutucu almıştım. Gereksiz mi almışım?

Hangisi daha iyi MSI olanmı Thermalright olanmı.
MSI olan sessiz ve güclü kendi web sitesi üzerindende bakabilirsin öbür ürünü bilmiyorum ama o markada kötü bir marka değil. Ama ben olsam MSI olanı alırdım.

MSI olan sessiz ve güclü kendi web sitesi üzerindende bakabilirsin öbür ürünü bilmiyorum ama o markada kötü bir marka değil. Ama ben olsam MSI olanı alırdım.

Reis işlemci 5Klık bir işlemci 4K soğutucuya vermek ne kadar mantıklı çözemedim.

Reis işlemci 5Klık bir işlemci 4K soğutucuya vermek ne kadar mantıklı çözemedim.
Evet doğru ama adam 240mm lik sogutucu istiyor bende bu yüzden bunu önerdim. Ama senin attığın F/P açısından daha iyi.

Evet doğru ama adam 240mmlik sogutucu istiyor bende bu yüzden bunu önerdim. Ama senin attığın F/P açısından daha iyi.

Benim attığımda 240'lık ve desibeli daha düşük ve RPM CFM hava basıncı olarak çok daha yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…