OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 10 Haziran 2023 #1 Arkadaşımdan alacağım birkaç parçası arızalıymış onun için tamire vermiş. Fiyat olarak iyi geldi bana, çok oyun oynamam FIFA, PES akarım. Sizce alınır mı? Değer mi bu paralara? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Arkadaşımdan alacağım birkaç parçası arızalıymış onun için tamire vermiş. Fiyat olarak iyi geldi bana, çok oyun oynamam FIFA, PES akarım. Sizce alınır mı? Değer mi bu paralara?
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.481 Çözümler 124 10 Haziran 2023 #2 Değer o paraya da kitlemesin arkadaş ayağına bozuk cihazı.
kayte Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #3 Tamirde parçalar düzelirse değer.
Polinsam1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #4 Kesinlikle değer fakat arkadaşın dediği gibi bozuk cihaz kitlemesin.
Y yeaath Zeptopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 13 10 Haziran 2023 #5 Bence de bir sorunu yoksa kesinlikle değer.
Han Soloo Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #6 FIFA, PES oynanacaksa değmez.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 10 Haziran 2023 #7 Parlak kasa mı yoksa mat kasa mı?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 10 Haziran 2023 #8 Famronty dedi: Parlak kasa mı yoksa mat kasa mı? Genişletmek için tıkla... Resim atayım. Logonun yanında bi kırık var sadece, arkadaşım beni dolandırmaz rahat olabiliriz o konuda. Han Soloo dedi: FIFA, PES oynanacaksa değmez. Genişletmek için tıkla... PS4 plus alırım spider man vs. takılırım.
Famronty dedi: Parlak kasa mı yoksa mat kasa mı? Genişletmek için tıkla... Resim atayım. Logonun yanında bi kırık var sadece, arkadaşım beni dolandırmaz rahat olabiliriz o konuda. Han Soloo dedi: FIFA, PES oynanacaksa değmez. Genişletmek için tıkla... PS4 plus alırım spider man vs. takılırım.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 10 Haziran 2023 #9 OnurOfc dedi: Resim atayım. Logonun yanında bi kırık var sadece, arkadaşım beni dolandırmaz rahat olabiliriz o konuda. Eki Görüntüle 1815555 Genişletmek için tıkla... Parlak kasa hocam. Biraz sıkıntılı bir versiyondur ama test edip alabilirsiniz. Test ederken ısınma ve fan sesine dikkat edin.
OnurOfc dedi: Resim atayım. Logonun yanında bi kırık var sadece, arkadaşım beni dolandırmaz rahat olabiliriz o konuda. Eki Görüntüle 1815555 Genişletmek için tıkla... Parlak kasa hocam. Biraz sıkıntılı bir versiyondur ama test edip alabilirsiniz. Test ederken ısınma ve fan sesine dikkat edin.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 10 Haziran 2023 #10 Famronty dedi: Parlak kasa hocam. Biraz sıkıntılı bir versiyondur ama test edip alabilirsiniz. Test ederken ısınma ve fan sesine dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Konsolu alıp eve götürüp test ederim öyle atarım ibanına zaten. Isınma durumunu nasıl anlayabilirim elimle mi yoksa ps nin içinde yazılım var mı ?
Famronty dedi: Parlak kasa hocam. Biraz sıkıntılı bir versiyondur ama test edip alabilirsiniz. Test ederken ısınma ve fan sesine dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Konsolu alıp eve götürüp test ederim öyle atarım ibanına zaten. Isınma durumunu nasıl anlayabilirim elimle mi yoksa ps nin içinde yazılım var mı ?