3500TL'ye sistem toplama

AhmetColak

Hectopat
Daha fazla  
Resimdeki gibi bir sistem düşünüyorum eksiği, yanlışı ya da uyumsuz bir durum var mı diye sormak istedim. Ya da bunun yerine şunu al diyeceğiniz bir donanım olabilir. Sisteme oyun gözüyle bakmayın lütfen, program derleme ve render işlemlerinde kullanılacak. Son olarak Vatan Bilgisayar'a güvenebilir miyim? Neredeyse hiç olumlu mesaj göremedim.
Ekran Görüntüsü - 2015-07-17 10:29:35.png

Son düzenleme:
Bence i7 yerine i5 topla, ekranı gtx 970 yap. Vatan en iyi sitelerden biridir. Fiyatlar için Sinerji' ye de bakın, bu sitede onu da öneriyorlar. Ama ben daha hiç alışveriş yapmadım açıkcası Sinerji'den.

i7 olması benim için ekran kartından daha önemli bütçemi aştığı için en fazla bu ekran kartını alabildim. Vatan konusunda çok tedirginim. Mesela Asus z97-a niye bu kadar ucuz her yerde 110tl daha fazla, teşhir ürünü, kullanılmış vs. olma ihtimali var mı ?

İlk olarak o anakartın fiyatının düşük olmasının sebebi vatanın indirim yapmış olması, ayrıca 10 adet kaldığı yazıyor. O anakartın OC performansı çok iyi değil. Sinerjiden daha iyi bir sistem topladım. Malum vatan kazık atmak için yer arıyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı