Selam, benim işlemcim AMD Ryzen 5 3500X ve oyundayken 90 dereceyi görüyor. Bu yüzden termal macun alacağım. Bilgisayarı 2021'de aldım, he şu zamana kadar hiç termal macun süremedim, bilmiyordum çünkü. Bu yüzden güçlü bir termal macun almak istiyorum. Önerileriniz varsa, yazarsanız çok sevinirim.
Snowman M200 CPU Soğutucu Fan Rainbow en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Uygun fiyatli olarak Wipaste C2 alinabilir. Ancak stok sogutucu kullaniyorsan eger, islemci agirlikli kullanimlarda islemcin yine sicak calisir. Ucuz bir kule tipi sogutucu guzel bir etki yaratir.
Selam, benim işlemcim AMD Ryzen 5 3500X ve oyundayken 90 dereceyi görüyor. Bu yüzden termal macun alacağım. Bilgisayarı 2021'de aldım, he şu zamana kadar hiç termal macun süremedim, bilmiyordum çünkü. Bu yüzden güçlü bir termal macun almak istiyorum. Önerileriniz varsa, yazarsanız çok sevinirim.
En ucuz Wipaste C2 4 gr Termal Macun gr fiyatı 45,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Wipaste C2 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
En ucuz Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 506,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Pek önermem M200'ü fakat yine de stok soğutucudan çok daha iyidir.
En ucuz Snowman M200 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman M200 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 439,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!