T tersmaske55 Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #1 Bu sistemi topladım. Sizce eksik var mı? SSD bilerek kıstım. Kendimde var. Değişiklik onerir misiniz veya uyumluluk hatasi olur mu? Bütce 7000 TL.
Bu sistemi topladım. Sizce eksik var mı? SSD bilerek kıstım. Kendimde var. Değişiklik onerir misiniz veya uyumluluk hatasi olur mu? Bütce 7000 TL.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 24 Ekim 2020 #2 Gereksiz pahalı bir sistem olmuş, farklı sitelerden alıp kendiniz birleştirme imkanınız varsa (videolardan öğrenebilirsiniz, zor bir şey değil),oralardan daha iyi bir sistem toplayabiliriz, ayrıca SSD kronik sorunlu.
Gereksiz pahalı bir sistem olmuş, farklı sitelerden alıp kendiniz birleştirme imkanınız varsa (videolardan öğrenebilirsiniz, zor bir şey değil),oralardan daha iyi bir sistem toplayabiliriz, ayrıca SSD kronik sorunlu.
jeffington Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 349 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #3 Kasayı değiştirmenizi öneririm ve RAM'i 2x8 yaparsanız daha iyi olur ve oyunlarda daha fazla FPS alırsınız.
Kasayı değiştirmenizi öneririm ve RAM'i 2x8 yaparsanız daha iyi olur ve oyunlarda daha fazla FPS alırsınız.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #4 jeffington dedi: Kasayı değiştirmenizi öneririm ve RAM'i 2x8 yaparsanız daha iyi olur ve oyunlarda daha fazla FPS alırsınız. Genişletmek için tıkla... RAM zaten çift kanal. Dikkatli bakın. Sepete 2 adet eklenmiş.
jeffington dedi: Kasayı değiştirmenizi öneririm ve RAM'i 2x8 yaparsanız daha iyi olur ve oyunlarda daha fazla FPS alırsınız. Genişletmek için tıkla... RAM zaten çift kanal. Dikkatli bakın. Sepete 2 adet eklenmiş.
jeffington Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 349 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #5 f3turan dedi: RAM zaten çift kanal. Dikkatli bakın. Sepete 2 adet eklenmiş. Genişletmek için tıkla... Pardon farketmemişim.
f3turan dedi: RAM zaten çift kanal. Dikkatli bakın. Sepete 2 adet eklenmiş. Genişletmek için tıkla... Pardon farketmemişim.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #6 tersmaske55 dedi: Eki Görüntüle 712822 Bu sistemi topladım. Sizce eksik var mı? SSD bilerek kıstım. Kendimde var. Değişiklik onerir misiniz veya uyumluluk hatasi olur mu? Bütce 7000 TL. Genişletmek için tıkla... SSD değiştirin. Sistem montajı biliyorsanız daha uyguna toplayın.
tersmaske55 dedi: Eki Görüntüle 712822 Bu sistemi topladım. Sizce eksik var mı? SSD bilerek kıstım. Kendimde var. Değişiklik onerir misiniz veya uyumluluk hatasi olur mu? Bütce 7000 TL. Genişletmek için tıkla... SSD değiştirin. Sistem montajı biliyorsanız daha uyguna toplayın.
M mehmet6pro Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 1 24 Ekim 2020 #7 Peki, öneriniz var midir? Bir de bu sistemi buldum. Battle Bronze [webtekno] | R5 3500X RTX 2060 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com Bilmiyorum montaj konusunu fakat tek bir siteden olmasi lazım. Öneriniz varsa yaziniz. İnce hesap veya İtopya'dan olursa güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2020
Peki, öneriniz var midir? Bir de bu sistemi buldum. Battle Bronze [webtekno] | R5 3500X RTX 2060 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com Bilmiyorum montaj konusunu fakat tek bir siteden olmasi lazım. Öneriniz varsa yaziniz. İnce hesap veya İtopya'dan olursa güzel olur.