teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 15 Kasım 2020 #21 Mithat Berhan dedi: Benim bildiğim kadarıyla arkada siyah egzoz ve önde kırmızı LED fanı var. Eğer kasa almadı ise değişebilir tabii, orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Benim bir arkadaşımda vardı. Oradan biliyorum yanlış olabilir ama onda fan yoktu. Realiond dedi: Evet var toplam 4 adet fan var. Genişletmek için tıkla... Kendiniz mi yerleştirdiniz?
Mithat Berhan dedi: Benim bildiğim kadarıyla arkada siyah egzoz ve önde kırmızı LED fanı var. Eğer kasa almadı ise değişebilir tabii, orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Benim bir arkadaşımda vardı. Oradan biliyorum yanlış olabilir ama onda fan yoktu. Realiond dedi: Evet var toplam 4 adet fan var. Genişletmek için tıkla... Kendiniz mi yerleştirdiniz?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.346 Makaleler 42 Çözümler 276 15 Kasım 2020 #22 Satılan konfigürasyonlar değişiklik gösterebilir belki. Bu arada ne kadara alacaksınız Spec 05'i?
Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 666 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #23 teknomi4 dedi: Benim bir arkadaşımda vardı. Oradan biliyorum yanlış olabilir ama onda fan yoktu. Kendiniz mi yerleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi yerlerde var bide ben kendim üste 2 tane fan ekledim
teknomi4 dedi: Benim bir arkadaşımda vardı. Oradan biliyorum yanlış olabilir ama onda fan yoktu. Kendiniz mi yerleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi yerlerde var bide ben kendim üste 2 tane fan ekledim
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #24 Realiond dedi: Arkadaşın dediği gibi yerlerde var bir de ben kendim üste 2 tane fan ekledim. Genişletmek için tıkla... Hava akışı gayet iyi olur o zaman. 3600 tercih edin 3500X ile ekran kartı yükseltmesinde sıkıntı yaşarsınız.
Realiond dedi: Arkadaşın dediği gibi yerlerde var bir de ben kendim üste 2 tane fan ekledim. Genişletmek için tıkla... Hava akışı gayet iyi olur o zaman. 3600 tercih edin 3500X ile ekran kartı yükseltmesinde sıkıntı yaşarsınız.
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 15 Kasım 2020 #25 Realiond dedi: Arkadaşın dediği gibi yerlerde var bide ben kendim üste 2 tane fan ekledim Genişletmek için tıkla... R5 3600 CPB kapatıp o zaman kullanırsın diye düşünüyorum. Ama o kasa yeterli değil yine de söylemek istedim.
Realiond dedi: Arkadaşın dediği gibi yerlerde var bide ben kendim üste 2 tane fan ekledim Genişletmek için tıkla... R5 3600 CPB kapatıp o zaman kullanırsın diye düşünüyorum. Ama o kasa yeterli değil yine de söylemek istedim.
Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #26 3600.
Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 666 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #27 teknomi4 dedi: R5 3600 CPB kapatıp o zaman kullanırsın diye düşünüyorum. Ama o kasa yeterli değil yine de söylemek istedim. Genişletmek için tıkla... Olmadı bir tane alacağız maalesef bu kasayı alarak zaten ben hata yaptım.
teknomi4 dedi: R5 3600 CPB kapatıp o zaman kullanırsın diye düşünüyorum. Ama o kasa yeterli değil yine de söylemek istedim. Genişletmek için tıkla... Olmadı bir tane alacağız maalesef bu kasayı alarak zaten ben hata yaptım.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.346 Makaleler 42 Çözümler 276 15 Kasım 2020 #28 Ön tarafa bir fan daha eklerseniz güzel olur.
Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 666 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #29 Mithat Berhan dedi: Ön tarafa bir fan daha eklerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Ekleyebileceğim yer yok galiba
Mithat Berhan dedi: Ön tarafa bir fan daha eklerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Ekleyebileceğim yer yok galiba
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 15 Kasım 2020 #30 Realiond dedi: Olmadı bir tane alacağız maalesef bu kasayı alarak zaten ben hata yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam üst tarafa koymuşsunuz gene bir nebze rahatlatır ama önde olan fan daha iyi. Üst taraf fan kısmı biraz küçük zaten yine de CPB kapatıp bir nebze kullanırsınız ama değiştirmeyi de unutmayın. Realiond dedi: Ekleyebileceğim yer yok galiba Genişletmek için tıkla... Kasaya baktım da mesh yeri de yokmuş önde. En yakın zaman da değiştirmeye bakın.
Realiond dedi: Olmadı bir tane alacağız maalesef bu kasayı alarak zaten ben hata yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam üst tarafa koymuşsunuz gene bir nebze rahatlatır ama önde olan fan daha iyi. Üst taraf fan kısmı biraz küçük zaten yine de CPB kapatıp bir nebze kullanırsınız ama değiştirmeyi de unutmayın. Realiond dedi: Ekleyebileceğim yer yok galiba Genişletmek için tıkla... Kasaya baktım da mesh yeri de yokmuş önde. En yakın zaman da değiştirmeye bakın.