350TL akıllı saat önerisi

night x rain

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Selam arkadaşlar maksimum bütçe 350TL, fiyat performans olarak iyi ve bu fiyata en çok özelliğe sahip bir akıllı saat önerebilir misiniz?

C4UC1 akıllı saat var ben 250 TL'ye aldım şu an 350 TL falan ama saat mükemmel. Shiftdeletenet inceliyor izle beğenirsen al.

200 TL'ye Samsung Galaxy fit 2 var. Akıllı bileklik ve çok kullanışlı. Adım sayınızı ölçüyor, kaç saat uyuduğunuzu ölçüyor, kalp atışınızı ölçüyor ve stres seviyenizi ölçüyor. Yapacağınız spora göre modları var. Kaç kalori yaktığınızı falan gösteriyor. Telefona gelen bildirimleri aramaları gösteriyor ve müzik açıp bileklikten değiştirebiliyorsunuz. Ben pazartesi günü kullanmaya başladım. Çok memnunum şarjı 79'du pazartesi bugün 47 yani yaklaşık 16 gün falan dayanır ki zaten vadettiği sürede bu. Gereksiz yere daha fazla vermeyin tavsiye ederim. Samsung kalitesi.

Not: Saatin altında ultraviyole ışınlar var. Bu sayede ölçümler yapılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes ekmeğinde bakıyorumda. Adam bütçenin iki katından fazla fiyata mal satmayı öneriyor güzel kafaymış.
Hocam piyasanın çok altında fiyat verdim. Eğer ekleyebilecek durumdaysa kaçırılmayacak bir cihaz. Ayrıca saat kıyıda köşede duruyor para içinde satmıyorum hem elimden çıksın hemde az birşey para gelsin diye satıyorum. Para için satıyor olsaydım bu fiyatlara satmazdım.

O fiyata Mi Band 6'yı öneririm yıllardır kendini geliştiren bir model Mi Band.

400 TL daha yükseltebilirseniz ikinci el Gear Sport satabilirim.

Dostum hala satıyorsan bir görüşelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…