Sistemim Intel Core Quad Q9400 4CPU 2.66GHz işlemci AMD HD 7350 1GB ekran kartım var (ki bu çok yetersiz kalıyor eski oyunlarda bile kasıyor.) 300W PSU 6 GB RAM'e sahibim yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum 2.el önerebilirseniz sevinirim cevaplarınızı bekliyorum.
Nerede yaşıyorsunuz hocam 150 liraya 4670 bile vermiyorlar.
550ti olan olabilir ancak PSU yetmeyebilir 300W.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Doğru, ilan tarihine bakmayı unutmuşum. PSU'nun yetip yetmeyeceğine karışamam, bu bütçede alınabilecek kartları önerdim. Edit: Yeni bir 1GB HD7850 ilanı buldum:550ti olan olabilir ancak PSU yetmeyebilir 300W.
HD 7850 olan ölü ilan.
Diğeri ise değerini hak etmiyor.
Bu ilan güzelmiş fiyatını hakediyor.Edit: Yeni bir 1GB HD7850 ilanı buldum
Evet, orası beni de kuşkulandırdı biraz. HD7850 istiyorsa ve tamir konusunu çok takıyorsa arkadaş bütçeyi yükseltmesi gerekir:Bu ilan güzelmiş fiyatını hak ediyor.
Ancak bence "servisinden" diyor, yani tamir görmüş.
Evet, orası beni de kuşkulandırdı biraz. HD7850 istiyorsa ve tamir konusunu çok takıyorsa arkadaş bütçeyi yükseltmesi gerekir:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Evet, orası beni de kuşkulandırdı biraz. HD7850 istiyorsa ve tamir konusunu çok takıyorsa arkadaş bütçeyi yükseltmesi gerekir:
Görsel yükledim. Tamir görmüş. İleride bozulabileceği için bence alınmaz.Edit: Yeni bir 1GB HD7850 ilanı buldum:
İyi bakalım bekliyeyim biraz sonra düşüneyimÜste yazdığım gibi yarın Ethereum güncelleme alacak birkaç gün daha beklemeli bence.
Haklısın, geçen gün HD 6950 2 GB'ı 550'ye param güvende ile aldım. BIOS mod ile HD 7850'yi geçtiği için bence parasını hak etmiyor bu.
Ancak arkadaş düşünebilir tabii.
Görsel yükledim. Tamir görmüş. İleride bozulabileceği için bence alınmaz.