350TL gamepad önerisi

fearlessgokmen

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, PC'de FIFA 22, Mortal Kombat, blur vs. bilindik oyunlar oynamak istiyoruz arkadaşlarla. İndirdik fakat kol almamız gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Muhtemelen en fazla 350 TL falan verebiliriz. Ben biraz bakındım, güzel kollar var fakat konuya çok hakim değilim.
Biraz bakınmalarım sonucu:
Logitech F310 ve Rampage sg R218 ürünlerini alınabilir gördüm.

F310'daki tuş hassasiyetini çok beğendim, izlediğim videolara bakarak söylüyorum ama tipi ve titreşim olmaması kötü gibi geldi.
Sg R218'de tuş hassasiyeti daha az ama o da fena değil. Bir de daha ucuz. Malum, öğrenciyiz. :d
Yardımcı olur musunuz?

Rampage zaten oldum olası kötü marka, sg R218 almıştım 5 ay önce. 1 ay ya kullandım ya kullanmadım (aktif değil böyle 2 şer saat oynadım bıraktım hep) analoglarda drift sorunu yaşattı bana kenarda yatıyor öyle. Tavsiye etmem.

F710 4 yıldır elimde olan bir alet ve kimseye öneremem açıkçası. Çok ağır, R3 ve L3 tuşları bazen basmıyor, kauçuk kaplama zamanla soyuluyor, analoglarındaki bombeli yapı yüzünden kontrol etmesi DS4 benzeri çukur yapılara göre zor ve eli çok yoruyor uzun süre kullanımda.

F310 pil ağırlığı olmayan versiyonu olduğundan belki bir nebze daha iyi sonuç verir ama bence başka modellere bakmakta fayda var.

F710 4 yıldır elimde olan bir alet ve kimseye öneremem açıkçası. Çok ağır, R3 ve L3 tuşları bazen basmıyor, kauçuk kaplama zamanla soyuluyor, analoglarındaki bombeli yapı yüzünden kontrol etmesi DS4 benzeri çukur yapılara göre zor ve eli çok yoruyor uzun süre kullanımda.

F310 pil ağırlığı olmayan versiyonu olduğundan belki bir nebze daha iyi sonuç verir ama bence başka modellere bakmakta fayda var.

Nelere bakabilirim? Mesela ben bakınıyorum, çok da seçenek yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı