Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
350 tl turkiye kuruna gore ciddi bir para degil hocam o fiyata alicagi genellikle gamepower rampage vs kaliteli bir mekanik icin ciddi bir para harcamasi lazim hocam sorun yasamamak icin
350 TL Türkiye kuruna gore ciddi bir para degil hocam o fiyata alicagi genellikle Gamepower Rampage vs kaliteli bir mekanik için ciddi bir para harcamasi lazim hocam sorun yasamamak için.
Bu fiyata membran alınmaz. Redragon almak çok daha mantıklı. Redragon ile Gamepower bir değil.
Sanırım ben de haftaya Redragon K552 alacağım. İnceledim ve bayağı hoşuma gitti.
Bu fiyata membran alınmaz. Redragon almak çok daha mantıklı. Redragon ile Gamepower bir değil.
Sanırım ben de haftaya Redragon K552 alacağım. İnceledim ve bayağı hoşuma gitti.