350TL klavye önerisi

Mustafa Fidan

Hectopat
HyperX Alloy Elite RGB.
Razer Cynosa Lite.
Razer Cynosa Chroma membrane RGB.
Corsair K55 RGB (makro tuşuna alışkın değilim Shift yerine basabiliyorum alışılabilir mi )
Logitech G213 Prodigy RGB.

Bunlaradan biri ya da başka öneriniz var mı?
Sessiz olamasını önemsiyorum.
300-350 TL maks fiyat.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana göre (Kullanmış biri olarak söylüyorum) içlerinden en iyisi budur. Tabii + ve -'leri var.
Öncelikle yarı-mekanik bir klavye. Yani hissiyatı diğerlerine göre çok daha iyi.
50M tuş ömrü var. Yarı mekanik olmasından kaynaklı.
RGB aydınlatması diğerlerinin aksine 6 bölgeli. Bu da efekleri çok daha güzel yapıyor. Örneğin K55'te 3 bölgeli bulunuyor.
26 tuş Anti-Ghisting var. Diğerlerinde 24, 10 gibi bir sayı bu.
Ne sesli, ne sessiz yani tam ortası.
Eksi unsur olarak makro yok, bilek desteği yok ve medya tuşları yok. Bunlar benim için önemli olmadığından Cooler Master tercih ettim. Eğer senin için de önemli değilse bunu almanı öneririm.

Yukarıdaki arkadaşın yaptığı gibi Rampage VS. gibi dandik ürünlerden uzak dur.

Rampage Nam olarak iyi bir firma olmayabilir lakin Hydra R6 RGB Red Switch 300-350 TL bandında alınabilecek en dolu ve bence en iyi klavye gerek yazılım olsun gerek Red Switch'in verdiği o doygunluk olsun gayet mükemmel bir klavye.

@GrandSir40 Güldürmeyin lütfen Ha Rampage ha Gamepower ha JD hepsi aynı şeyin farklı renkleri. Kullandığı switch'lerin kalitesi pardon demek istediğim dandikliği ortada. Diğer markalar gibi RGB falan koyup millete kazıklıyorlar işte. Bir kuruşumu dahi Rampage'ye emanet etmem. Hele aynı fiyata Corsair, SteelSeries, Cooler Master, Razer tarzı markalar dururken...

Dostum hiç kendi gözünle görüp kullandın mı klavyeyi veya benzeri bir şeyi? Forumda gördüğün şeylerle işte Rampage çok kötü Rampage milleti kazıklıyor tarzı şeyler okursan tabi öyle düşünürsün. Rampage evet düşük fiyattaki ürünlerinin hepsi 5-10 günlük ürünler fakat Rampage Hydra R6'nın ben bile Rampage'e ait olduğuna inanamamıştım.

@GrandSir40 Diğer atıp tutanların aksine evet kullandım. Hatta zamanında CK104 de kullandım (Benim değildi, iyi ki değilmiş.). Bu arada 5-10 günlük ürünler değil Rampage ürünleri. Aldığın malın çalışması kadar doğal bir şey yok. Ama çalışıyor diye iyi olmuyor. Kalite olarak leş gerçekten.

Cooler Master'ın yarı mekanik klavyesini ve Rampage'nin (Modelini hatırlamıyorum) dandik mekanik klavyesini kullandığımda Cooler Master'ın ne kadar kaliteli bir iş çıkardığını anladım.

Rampage'in 4 senedir klavyesini kullanan arkadaşlarım var. Genel olarak klavyelerin ömürleri uzun oluyor zaten. Ha burda CM kalitesini nerde belli eder? Tabii ki de servis anlamında. Ben gene de arkadaşa sizin gibi Cooler Master öneriyorum fakat bunu Gamepower vs. uzun süre kullanmış biri olarak söylüyorum.

@GhostSoldier E tabii ki öyle. Dediğim gibi aldığın mal çalışmayacak da ne yapacak yatacak mı Rampage diye 5 gün içinde bozulacak değil. Benim Everest farem vardı 3 yıl kullandım. Ama kalite olarak hepimiz biliyoruz ne olduğunu. Burada ürünün kendi kalitesinden bahsediyorum. Servis olayı falan daha bir de onlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…