350TL Mouse Önerisi

Nedir bu Razer'ın çektiği anlamış değilim. Adamlar kaliteli ve ergonomik ürün yapmalarına rağmen hep başka markalar öneriliyor. Ben Razer Mamba Tournamet Edition kullanıyorum. Deathadder Elite ile arasında fark yok gibi birşey. Ben üründen ve markadan çok memnunum. Klavyem ve kulaklığım da Razer. Bu markadan çok çok memnunum. Genel olarak sırf ışıklı mışıklı diye pahalı ürün satıyor diyorlar. Alakası yok. Yaptıkları ürünün de hakkını veriyorlar. Bu listede seçeceğim ürün Razer olur. Ek olarak Logitech G403'de güzel ona bakmanı da tavsiye ederim.

Eklemeyi unutmuşum. Rival 600'de başarılı bir mouse gibi duruyor. Uzun süreli kullanmadım ama kısa süreli kullanımımda artı puan aldı benden. Yine de fiyatı aynı olduğu için Razer'dan şaşmam.

CSGO oynuyorum, bana 350TL'ye mouse önerebilir misiniz? Aklımda üç mouse var:

1-Zowie EC2-A

2- Logitech G402

3-Razer Deathadder Elite
ZOWİE nedense bana abartılıyor gibi geliyor daha yazılımı olmayan bir fareyi neden tercih edelim ha zor bir şey de değil ama her marka yapıyorsa ZOWİE'den de bunu beklerdim. Deathadder Elite olabilir. Yada SS 600.

Razer markası sağlamdır. razer deathadder v2 farem vardı 7 sene kullandım.
Eğer elin büyükse mesela uzunluğu 18 yüksekliği 9cm filansa en çok rahat edeceğin fare Razer'dir. Razer elit indirimde n11 indirim kuponu ile 330 tl gibi bir fiyata alınabilir. Razerin kötü yanı programı ve dahili hafızası olmaması. Ayarlar hafızaya kaydedilebilseydi harika olurdu. Çünkü program ek gecikmeye sebep olduğu bir gerçek.

G402 gerçekten biraz eski bir model. Birde aşırı firayata satıyorlar. O fareye 250-300 tl arası bir fiyat vereceğene 100 tl ekle daha kalite birşey al derim. 2 kere g403 siparişi verdim 2016 yılı 8. ay üretimler geldi. Bu cihazlarda scroll sorunu var. Scroll çok gevşek değil ancak fareyi sallayınca vuruyor. Gamemar ve zoccoshopten sipariş vermiştim. Birini orta duşu scroll kliki aşırı setti. Bulabilirsen 2017 2018 üretim al derim ancak şöyle bir durumda söz konusu 7 sene razer kullanan biri olarak g403ü elime alınca afalladım. tepesinde bir tümsek var ve beni biraz rahatsız etti. Rahatlık olarak Razeri tek geçerim. eğer elin büyükse tabii.

Zowie gelince ec2b modelini öneririm3360 daha yeni bir sensöre sahip.

Onun dışında 18cm 9 cm el ölcüleri için FK2 yi öneririm. 3310 sensör ama rahatttır.

Ben yerinde olsam Zowie alırım yanında e kullanım için skatezlerde geliorr. Bugün farenin skatezi erise 5 dolar çakma skatezlere verisin bu bile 25 tl yapıor :) 100 tl kafadan kardasın.

Ben çok düşündüm g403 kablosuzmu razer elite mi diye. Sonunda zowie aldım.

ZOWİE nedense bana abartılıyor gibi geliyor daha yazılımı olmayan bir fareyi neden tercih edelim ha zor bir şey de değil ama her marka yapıyorsa ZOWİE'den de bunu beklerdim. Deathadder Elite olabilir. Yada SS 600.

Bakış açın aşırı yanlış. Programların ek gecikme yaptığını biliyor muydun?
Tak kullan Zowie fareler programa ihtiyaç duymadığı için gecikme sorunu yaşamazlar.
Zowie'de bilir aslında program yapmasını. Bugün forumu geziyordum Bir arkadaş rival 300 mi 310 mu ne almış program yüzünden farenin takıldığını yazmış arkasından 3-4 kişi doğrulamıştı. Sonunda iade etmiş.

Zowiede böyle bir sorun yok zaten fps oynayan biri ya 400 dpi ya 800 dpi oynar. Takıp oynarsın. Bence bir şeyin basit olması en güzelidir.

Yaklaşık 1.5 senedir falan Razer Deadhadder Elite kullanıyorum, şu söylemden bıktım artık ''Razer moruq ıŞıKlı MıŞıKlı.'' Evet Razer ürünleri biraz pahalı olabilir ama ışıklı olmasından değil, gerçekten kaliteli olmasından ötürüdür, eline aldığın zaman anlayacağını tahmin ediyorum. 2 seneyi aşkındır Cs:Go oynuyorum ve güzel bir dpi ayarı çektikten sonra bu mouse işini fazlasıyla görücektir. Tek sorunu benim gibi elin fazla mouse üstünde duruyor ve terliyorsa bu biraz sıkıntı yaratabilir şahsen ben kolonya ile temizlemekteyim ve rengi ilk günki gibi mat siyah.

Hepinize teşekkür ederim, Logitech G402 500IPS tarama birimiyle başı çekiyor ama tasarımı hiç ergonomik gelmedi, bana sade mouse lazım. Deathadder Elite 450IPS ama tasarımı daha sade ve bana yatkın. Zowie'lerin ise rahat kullanım için skatezleri beni kendine çekiyor. Rival 600'ü ben de düşünmüştüm ama soyuluyor falan dediler ben de bu yorumların akabinde Rival 600'den vazgeçtim. Sizce hangisi?

Razer markası sağlamdır. razer deathadder v2 farem vardı 7 sene kullandım.
Eğer elin büyükse mesela uzunluğu 18 yüksekliği 9cm filansa en çok rahat edeceğin fare Razer'dir. Razer elit indirimde n11 indirim kuponu ile 330 tl gibi bir fiyata alınabilir. Razerin kötü yanı programı ve dahili hafızası olmaması. Ayarlar hafızaya kaydedilebilseydi harika olurdu. Çünkü program ek gecikmeye sebep olduğu bir gerçek.

G402 gerçekten biraz eski bir model. Birde aşırı firayata satıyorlar. O fareye 250-300 tl arası bir fiyat vereceğene 100 tl ekle daha kalite birşey al derim. 2 kere g403 siparişi verdim 2016 yılı 8. ay üretimler geldi. Bu cihazlarda scroll sorunu var. Scroll çok gevşek değil ancak fareyi sallayınca vuruyor. Gamemar ve zoccoshopten sipariş vermiştim. Birini orta duşu scroll kliki aşırı setti. Bulabilirsen 2017 2018 üretim al derim ancak şöyle bir durumda söz konusu 7 sene razer kullanan biri olarak g403ü elime alınca afalladım. tepesinde bir tümsek var ve beni biraz rahatsız etti. Rahatlık olarak Razeri tek geçerim. eğer elin büyükse tabii.

Zowie gelince ec2b modelini öneririm3360 daha yeni bir sensöre sahip.

Onun dışında 18cm 9 cm el ölcüleri için FK2 yi öneririm. 3310 sensör ama rahatttır.

Ben yerinde olsam Zowie alırım yanında e kullanım için skatezlerde geliorr. Bugün farenin skatezi erise 5 dolar çakma skatezlere verisin bu bile 25 tl yapıor :) 100 tl kafadan kardasın.

Ben çok düşündüm g403 kablosuzmu razer elite mi diye. Sonunda zowie aldım.

Bakış açın aşırı yanlış. Programların ek gecikme yaptığını biliyor muydun?
Tak kullan Zowie fareler programa ihtiyaç duymadığı için gecikme sorunu yaşamazlar.
Zowie'de bilir aslında program yapmasını. Bugün forumu geziyordum Bir arkadaş rival 300 mi 310 mu ne almış program yüzünden farenin takıldığını yazmış arkasından 3-4 kişi doğrulamıştı. Sonunda iade etmiş.

Zowiede böyle bir sorun yok zaten fps oynayan biri ya 400 dpi ya 800 dpi oynar. Takıp oynarsın. Bence bir şeyin basit olması en güzelidir.
Bilgin için teşekkürler. Peki farklı DPİ yapmak isteyen ne yapmalı Razer gibi yapabilirmiş aslında dahili hafıza olmadığından sorun olmuyordur belki. Bu sensör kalite bakımından karşılaştırma yapabileceğimiz bir site filan var mı?
Şu an elimde dandik fare kullanıyorum sensörü eminim giriş seviyesidir. Orta model fare bakıyorum ama Elite gibi üst seviye fare alınmalı mı gerçekten?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı