Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #21 Alınır. Dosya Ekleri Screenshot_7.png 323,2 KB · Görüntüleme: 34
Walter_White0 Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 667 2 Ekim 2020 #22 f3turan dedi: Örneğin @Walter_White0 'nın attığı da kötü bir seri. FSP'nin en eski serilerinden bir tanesi. Motor gibi ses çıkarttığını söyleyenler var. Önermem bu ürünüde. Genişletmek için tıkla... hocam aynı bir ara bende vardı biraz fazla ses çıkarıyordu motor gibi denecek kadar değil hiçbir sorun çıkarmadı ondan önerdim
f3turan dedi: Örneğin @Walter_White0 'nın attığı da kötü bir seri. FSP'nin en eski serilerinden bir tanesi. Motor gibi ses çıkarttığını söyleyenler var. Önermem bu ürünüde. Genişletmek için tıkla... hocam aynı bir ara bende vardı biraz fazla ses çıkarıyordu motor gibi denecek kadar değil hiçbir sorun çıkarmadı ondan önerdim
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #23 Walter_White0 dedi: hocam aynı bir ara bende vardı biraz fazla ses çıkarıyordu motor gibi denecek kadar değil hiçbir sorun çıkarmadı ondan önerdim Genişletmek için tıkla... 2020 yılında bu fiyata ya da yakın fiyatlara güncel ürünler bulmak varken eski seri bir ürün almanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
Walter_White0 dedi: hocam aynı bir ara bende vardı biraz fazla ses çıkarıyordu motor gibi denecek kadar değil hiçbir sorun çıkarmadı ondan önerdim Genişletmek için tıkla... 2020 yılında bu fiyata ya da yakın fiyatlara güncel ürünler bulmak varken eski seri bir ürün almanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum.