350TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
350 TL

sot enjoyer

Hectopat
Daha fazla  
Helixsun XRADES
Fiyat farkına değer mi? Pahalı mouse padlerin ne gibi bir artısı oluyor? Hız ve kontrol olarak değil de skatezlerin çizilmesi, eskileşmesini önlemesi gibi olumlu yönleri var mı eğer yoksa helixsun tercih edeceğim gibi. Başka öneriniz varsa bekliyorum, bütçe maksimum 350.

Son düzenleme:

Ölçüsü değişiyor büyük istiyorsan onu alırsın.

Klasse galiba 40x30 satmıyor bana 70 biraz büyük gelir önemli olan boyu 30 cm i genişlik için kullanacağım aslında. Xrades nasıldır bilginiz var mı?

SOMIC Rgb Mousepad 12 80x30 3mm Kalınlık Değişkenli Led Gaming Oyuncu Su Geçirmez Xl Rgb Led Mousepad - Fiyatı, Yorumları rgb isterseniz.
Genel Markalar Büyük Boy Xxl Mouse Pad Dünya Haritası Desenli 90x40cm Oyuncu Gamer Gaming Mouse Pad Yüksek Kalite - Fiyatı, Yorumları bu da büyük isterseniz.

Klasse galiba 40x30 satmıyor bana 70 biraz büyük gelir önemli olan boyu 30 cm i genişlik için kullanacağım aslında. Xrades nasıldır bilginiz var mı?
Trendyolda denk geliyorum.

Trendyolda denk geliyorum. Yorumları iyiydi ben de Xrades almayı planlıyorum.

Bende ya xrades ya helixsun alacağım fiyata göre helixsun idare ederse ona yönelebilirim ama kaliteliyse xrades düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…