350TL'ye PSU ve Ekran Kartı Tavsiyesi

PSU yeterli. Crysis 3 ise çözünürlüğe bağlı. 1920 x 1080 çözünürlükte o işlemci ve ekran kartında oyunu ağız tadıyla oynayabileceğini sanmıyorum.

Monitörüm 1400 x 900. Sıkıntı çıkmamasını umuyorum. Eğer sorun yaratır crysis 3 oynayamazsın dersin üstad ucuz bir şey alayım çünkü yazın dizüstü alıcam. Yani geçici bu bilgisayar. 2 sene daha kullanırım en fazla.

2 sene az bir zaman değil. Düşük ayarda oynayabilmen gerek oyunu.

Vallahi sizi uzun zamandır bekliyordum. Bulmuşken aklımda ki soruları sormak istiyorum. K.bakmayın sizi de uğraştırıyorum ama overclock falan yapsak verim alabilir miyim ekran kartından? Ya istediğim tek şey battlefield 3 gibi bi oyunu grafikleri orta seviyenin üstünde oynayabilmek. Sırf bu yüzden ekran kartı ve psu değiştiriyorum.

Birde bu 2 sini 302 TL gibi uygun bir fiyat. O yüzden zarar etmem gibi umuyorum.

HD7750 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı - Amd Ekran Kartı

VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynakları ve Bilgisayar Power Modelleri - Vatan Bilgisayar

Son olarak bilgisayar donanım ısı değerlerinde anormal olan aux değeri nedir chipset midir ?
Çünkü chipset metal pasif soğutmaya parmağıma dokun duramıyorum normal midir bu kadar ısınması ?

Şimdiden teşekkür ederim üstad.

2 sene az bir zaman değil. Düşük ayarda oynayabilmen gerek oyunu.

Birde benim psu fanı arkasın da bunun üstündeki hava çıkısı kasanın içine mi bakacak yoksa yazı düz mü şekilde. Çünkü bunlar egzoz fanı gibi görülüyor içerde ki havayı dışarı atma özelliği gibi bir şey okumuştum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahmin yürütebilirim sadece. Tahminime göre 1440 x 900 çözünürlük ve o ekran kartı ile orta ayarda oyunu oynayabilmen gerek. Ortanın üstünden ise emin değilim. HD 2600 PRO inanılmaz eski ve yavaş bir kart. Her halükarda HD 7730 sana inanılmaz bir sıçrama sağlayacaktır. Kesinlikle değer bence almaya.

PSU eğer kasanın altında ise fan yukarıya, yukarıda ise fan aşağıya dönük olur.

Son olarak unboxing videolarına baktim. Ekran kartın sanırsam güç girişi yok ? Ya da var mı ben görmedim. Eğer gücü anakarttan alıyoraa ana kartım eski. 1 sayfada bilgi mevcut. PSU iyi olması yeterli de anakartım o gücü aktarabilecek kadar iyi mi ? Yani ilk defa yeni parça takıyorum o geldi aklıma şimdi. Yani güç aktarmada sadece psu mu etkili mesela anakart o gücü aktarabilecek mi ?

Kesin uyar diyemem zira daha önce çok yeni nesil kartları eski anakarta takıp da soket uymasına rağmen görüntü alamayanlar oldu.
Teşekkür ederim değerli bilgiler için. Cuma günü ekran kartını ve psu almaya gideceğim yorumlarımı paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…