Mecbur takmak zorunda kalacağın durumlarda olabilir. GTX 750 Tİ bozulmayacak yanmayacak diye bir şey yok yeni kart almak zorunda kalırsın alacağın kartın da güç tüketimi fazla olursa psu da değiştirmen gerekir. Tavsiyem biraz daha yüksek bir psu alman. Benim sisteme 600W 80+ Bronze yeterli geliyordu ne olur ne olmaz diye imzadaki psuyu aldım.
Parayla değil sırayla demişler dostum @Yararsız Üye Parça parça yükseltme yapıyorum bir yerden para gelir AMD R9 295X2 gibi yada ona yakın bir kart alırım almışken iyisi olsun dedim fena mı yaptım
Yok sanmıyorum ben düşük güç tüketen ürünler seçerim genellikle. 150W yada üstü güç tüketen ekran kartları yada ürünlerden uzak dururum. Yeni nesil az güç tüketen ürünlerin nesli olacak.
Yok sanmıyorum ben düşük güç tüketen ürünler seçerim genellikle. 150W yada üstü güç tüketen ekran kartları yada ürünlerden uzak dururum. Yeni nesil az güç tüketen ürünlerin nesli olacak.
Sorunsuz çalıştırır gözüküyor çoğu kişi normal 300W PSU ile kullanıyormuş. 80+ 350W fazlasıyla yeterli olacaktır baya araştırdım forumda. Fikirleriniz için teşekkürler.