350W güç kaynağına ekran kartı önerisi

Tun4r

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum şu anda GTX 750 Ti var i3 6100 ASUS H110M-K anakart DDR4 16 GB RAM 350W Power Supply takılı bütçe dostu olursa sevinirim.

Yani o işlemci RX 570'e kadar besler diye düşünüyorum. Ama PSU yetmez. Senin net bütçen nedir?

Ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum şu anda GTX 750 Ti var i3 6100 ASUS H110M-K anakart DDR4 16 GB RAM 350W Power Supply takılı bütçe dostu olursa sevinirim.

Hocam 2.elden 600W PSU alıp RX 580 alın ben PSU'yu sıfır kartı 2.el aldm PSU 1.5k kart 2K Sapphire Nitro modeli mavi fakat şöyle bir durum var darboğaz olacak RX 580 güçlü bir kart ona göre alın.

Hocam 2.elden 600W PSU alıp RX 580 alın ben PSU'yu sıfır kartı 2.el aldm PSU 1.5k kart 2K Sapphire Nitro modeli mavi fakat şöyle bir durum var darboğaz olacak RX 580 güçlü bir kart ona göre alın.

Yani o işlemci RX 570'e kadar besler diye düşünüyorum. Ama PSU yetmez. Senin net bütçen nedir?

AMD ekran kartları sorun yapar gibi me geliyor çoxu miningden çıkma.

AMD ekran kartları sorun yapar gibi me geliyor çoxu miningden çıkma.

Hocam en ucuz olandan ilk gördüğünüzden almazsanız bir şey olmaz sarı siteden bakın Param Güvende ile satıcının yorumlarını okuyun zaten 4 5 gün denemek için hakkınız oluyor satıcıya hemen aktarılmıyor para siz onay vermeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…