350W PSU 1660S'yi besler mi?

ByOs

Megapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bu sistemin işlemcisini R3 1200 AF ile güncelledim. PSU aynı Nagas 350W 80+.
Elimde INNO3D 1660S ekran kartı var. Beslemeye yeter mi?
FurMark testi yapsam bir sorun çıkar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bu sistemin işlemcisini R3 1200 AF ile güncelledim. PSU aynı Nagas 350W 80+.
Elimde INNO3D 1660S ekran kartı var. Beslemeye yeter mi?
FurMark testi yapsam bir sorun çıkar mı?

En kötü kapanır anlarsınız ki psu yetmiyor dersiniz.

@utkuymus @Osmanbnm Özellikle ekran görüntüsü 7de nasıl olur da daha çok zorlayabilirim diye uğraştım. CPU hava üfleyici sanırım ekstra işlemci soğutucu oluyor. Olmamasına rağmen ekledim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    229,9 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    182,6 KB · Görüntüleme: 39
@utkuymus @Osmanbnm Özellikle ekran görüntüsü 7de nasıl olur da daha çok zorlayabilirim diye uğraştım. CPU hava üfleyici sanırım ekstra işlemci soğutucu oluyor. Olmamasına rağmen ekledim.

Sanırım doğru sonuç vermeyen, yasaklı bir site. Ama bu ekran kartı için önerilen 300W PSU. Kalitesiz bir güç kaynağınız var ise en fazla yük altında bilgisayar kapanır. Bileşenlere zarar vermez.

Sanırım doğru sonuç vermeyen, yasaklı bir site. Ama bu ekran kartı için önerilen 300W PSU. Kalitesiz bir güç kaynağınız var ise en fazla yük altında bilgisayar kapanır. Bileşenlere zarar vermez.

Ben de aynı kanâtteyim. Lakin bazı siteler önerilen 450w diyor. Bilgisayarcım da beslemeyeceğini söyledi. Ufak eksiklerim var tamamlayınca oyun testleri yapıp sonuçları buraya yazacağım. Bakalım ne olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı