350W PSU hangi ekran kartlarını besleyebilir?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde Frisby'in 330W peak 350W Power var bu güç kaynağı ile 9800-9600 ya da AMD HD 55xx 6xxx ekran kartlarını rahatça çalıştırabilir mi?

Radeon HD6000 serisi çok güç çektiğinden önermem, belki 8800 gt, 9600 gt çalıştırabilir. PSU çıkışları uygun mu, ondan da emin olmak lazım.

Radeon HD6000 serisi çok güç çektiğinden önermem, belki 8800 gt, 9600 gt çalıştırabilir. PSU çıkışları uygun mu, ondan da emin olmak lazım.
Hocam 4830'u besleyebilir mi?
Çoğunu çalıştırmaz. Almadıysanız almayın kötü bir PSU.

Hocam niye bu kadar önyargılısınız? Ve ayrıca yakında yeni sistem toplayacağım bu yüzden Power değiştiremem maalesef ekran kartı alıp diğer sisteme yatırım yapıyorum.

4830 GDDR5 modeli 6 pin PCI-e girişi var, ekstra güç çektiği zaman bilgisayar kapanabilir. Siz sadece PCI-e den güç alan kartlara bakın.

Hocam niye bu kadar önyargılısınız? Ve ayrıca yakında yeni sistem toplayacağım bu yüzden Power değiştiremem maalesef ekran kartı alıp diğer sisteme yatırım yapıyorum.

Ön yargılı değilim gerçekleri söylüyorum hocam. Patlamak istiyorsanız siz bilirsiniz tabii. 4830 beslemez ayrıca. 12v kanalından 192W veriyor.

4830 GDDR5 modeli 6 pin PCI-e girişi var, ekstra güç çektiği zaman bilgisayar kapanabilir. Siz sadece PCI-e'den güç alan kartlara bakın.

Hangi kartları öneriyorsunuz HD 5670 nasıl sizce bu arada önerilerinize açığım.
Ve bu güç kaynağı gerçek 350W mı yoksa peak mı?

Hangi kartları öneriyorsunuz HD 5670 nasıl sizce bu arada önerilerinize açığım.
Ve bu güç kaynağı gerçek 350W mı yoksa peak mı?
Ekran kartı için bütçe nedir ? Gücünü bilemeyiz 200 watt gibi davranmak gerekiyor o yüzden. 80% sertifikalı 400 watt'lık bir PSU 320 watt en yüksek gücü verebiliyor. Biz bu PSU'dan ancak 200 watt bekleyebiliriz xD.

5670 uyguna benziyor olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…