350W PSU için ekran kartı tavsiyesi

sdrtech

Hectopat
Daha fazla  
ASUS Prime H410 anakart bulunuyor sistemde. i3 10100 işlemci mevcut. FSP350-60hcn 350W Power Supply mevcut. Sistemde herhangi bir ekran kartı bulunmamakta. Bu işlemci ve PSU'ya uygun ne tavsiye edersiniz?

RX460 ve GTX 1650'nin uyumlu olacağını düşünüyorum da imkanınız varsa PSU'yu da değiştirin derim. 350W günümüz şartlarında yetersiz kalacaktır.

Peki bu anakart hangi giriş kartı destekler? Demek istediğim ekran kartı GDDR6 mı olmalı veya GDDR5 mi?

Bellekle ne alakası var?
PSU ın sınırları belli, ekran kartı için bütçeniz ne kadar?
Belli bir bütçem yok yaz aylarında bu sisteme bir ekran kartı almayı düşünüyorum çok üst seviyeye gerek yok GTX 1650 yeter PSU yükseltmek istemiyorum, sadece GDRR5 ve GDRR6 arasında bir fark var mı merak ettim yani bu sadece bellek hızıyla mı ilgili? Anakarta ikisini de takabilir miyim?

Evet ikisinide takabilirsin, bunun bellekle alakası yok.
Yazın fiyatların ne olacağı belli değil, kendinizi 1650 ile sınırlamayın, alacağınız zaman konu açarsanız bütçenize en uygun f/p kart tavsiye edilir.

Tamam teşekkür ederim yanıtlarınız için. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…