350W PSU ile GTX 1070 çalıştırmak mümkün mü?

FurMark'ta VRAM sıcaklıklığına bakarsın eğer ki sistem reset atmazsa.

Hocam vallahi adama güvendim hiç test yapmadan onayladım adam zaten atmıştı testi artık çalışır mı çalışmazmı bilmiyorum.
 
350W olmasından büyük sorun var, Everest saatli bomba...
 
Everest'in resmi olarak o kodda bir ürünü yok. 350 Watt değerinde ise 2 adet ürün var:
  1. EPS-1800A
  2. EPS-4900B
Dolayısıyla markanın adını kötüye çıkaran sahte bir ürün olabilir. O kadar ucuza bir sürü satılmasının sebebi de bu olabilir.

Neden modeli sorduğuma gelirsek; teknik özelliklerini görüp idare edecek kadar çalıştırır mı, çalıştırmaz mı yorum yapmaktı. Eğer PSU'nuz bu iki üründen biriyse sisteminiz yüke binmeden çalışabilir (Yani en azından masaüstünü görecek kadar açabilirsiniz.). Yine de uzun süre çalıştırmamanızı ve bilgisayarı yüke bindirmemenizi öneririm.
 
Çalışırda ne kadar gider orasını bilemeyiz neyse hayırli olsun bu zamana kadar dayanmıssa hiç yoktan 1 2 sene gider bence

Teşekkürler sadece fanını ve dışını temizlemiş fanın arkasına bakayım dedim bayağı tozluydu bakım istiyor ama öyle böyle fazla toz yok FurMark'ta 68 derece diye fotoğraf gönderdi.
 
Teşekkürler sadece fanını ve dışını temizlemiş fanın arkasına bakayım dedim bayağı tozluydu bakım istiyor ama öyle böyle fazla toz yok FurMark'ta 68 derece diye fotoğraf gönderdi.

Hocam VRAM GPU zden bakılıyordu yanlış hatirlamiyorsamda 68 görüyorsa VRAM'de cok sıcak degildir hayırlı olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…