3550 TL lik Sistem

samsun11135

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben böyle bir sistem topladım bu sistem ile GTA 5, Battlefield 4, Far Cry 4, Shadow Of Mordor gibi yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunları yüksek ya da en yüksek ayarlarda kasmadan 30-40 fps nin üstünde rahatça oynaya bilir miyim? Bir de bu sisteme bir monitör lazım maksimum 356 TL param var ve 1080p lik minimum 21.5'' olmalı yardım ederseniz sevinirim. Yorumlarınız için şimdiden hepinize teker teker teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    73,5 KB · Görüntüleme: 463
Koymuş olduğunuz kasa biraz tuzlu gibi. Ondan kısıp işlemcinin overclocklu olanını tercih edebilirsiniz(overclock yapacaksanız tabi).
Kasaya geldiğimizde Zalman Z11 Plus HF1 tercih edilebilir. PSU olarakta 650W ' lık bir psu işinizi görecektir.

Harun neden tiger değil ben anlamadım bellek ve çekirdek hızları zaten çok yüksek 1100 mhz çekirdek 7010 mhz bellek hızı diğerlerinin fark ıda bunların artıp azalması zaten ve tiger ben çok rahat iş görür diğerlerine o kadar para vermeye hiç niyetim yok ayrıca O.C yapmayacağım zaten işlemci O.C izin vermiyor ve kasa tuzlu demişsiniz de onun dışında boş kasa (100-150 TL) ve Power Supply (300-350 TL) gene o kasanın fiyatına çok yakın oluyor. Peki monitör olarak ne önerirsiniz ?

- Tiger alma. Kaliteli değil.
- Bu monitör işini görür. 1ms ve 23.6".
- Bu sisteme bu PSU yetecektir. Hem de fazlasıyla.
- Bütçeyi biraz daha arttırabilirsen Zalman Z11 PLUS alabilirsin. Ancak Z3 PLUS da fiyatına göre gayet kaliteli bir kasa.
- MSI ve ASUS (diğer firmalar) arasında bir fark yok. Seçim senin ister GALAX ister ASUS ister MSI al. (ZOTAC ve Tiger dışında elbette)
- Anakart çift RAM slotuna sahip ancak RAM'ler dual modül. 8GB yetmez hale gelene kadar en az 3 sene yolu var. O zamana kadar yeni bir sistem toplama fikrin yoksa RAM'i tek modül 8Gb alıp ileride de benzer bir 8GB ile 16GB yapabilirsin.

Son olarak, güle güle kullan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Endülüs Özbey kardeş öncelikle yorumun için çok çok teşekkür ederim. Senin sistemin bana çok uygun geldi ama şunu sormak istiyorum senin sistemine GTA 5 bf4 watch dogs HIGH veya ultra da akıcı bir şekilde dar boğaz olmadan oynatır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…