Herkese merhaba arkadaşlar. 1-2 haftaya kadar yeni bir sistem alacağım ve başlıkta da belirttiğim gibi bütçem maksimum 3550 TL. Şimdilik aklımda aşağıda belirtmiş olduğum gibi bir sistem var. Tabi ki yardım ve görüşlerinize açığım. Sistemde uymayan veya randımanlı çalışmayacağını düşündüğünüz parça/parçalar varsa belirtmekten kaçınmazsanız sevinirim. İyi forumlar.
Ayrıca kasa ve güç kaynağı da fazla olmuş. Eğer ileriye dönük bir sistem topluyorsanız ve kasa ile güç kaynağının kaliteli olmasını istiyorsanız CoolerMaster MasterBox Lite 5 500W 80+' ı tavsiye ederim.
Oynatmayacak kadar değil. Ayarları düşürmediğin sürece sorun olmaz. GTX 1060 6 GB zaten ayarları düşürmeden tüm oyunları oynatabilen bir kart. 1080P için konuşuyorum tabi. Gerekirse DSR açarsın iyice ekran kartına yüklenirsin sıkıntı olmaz. Daha dengeli bir sistem istersen GTX 1060 3 GB alınıp işlemci yükseltilebilinir.
Sinerji.com'da arayıp durdum bunu PC toplama sihirbazında. Linkini atabilir misin evde çıldıracağım bulamıyorum diye. Kendi topladığım sisteme ekleyeceğim.
Ben kullanıyorum bazen PUBG' de görüyorum darboğaz fakat diğer oyunlarda henüz görmedim. Fakat göz batmaya başlayınca hız aşırtma yapmaya başlayacağım zaten henüz gerek bile duymadım.
Burada ikinci unsurda senin ne kadar süre sonra hangi işlemciye geçeceğin. Ben bunun planını yaparak aldım.1-2 yıla Ryzen 5 1600 seviyesinde (yeni versyonu çıkarsa) bir işlemciye geçme planım var ozaman kadar fazlasıylada yetecek gibi duruyor.