3570 TL sistem önerisi

sinsisansar

Hectopat
Merhabalar. Araştırmalarım sonucunda orta-üst olacak şekilde böyle bir sistem toplamayı planladım. Sistem hakkındaki değerlendirme, öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Vakit ayırıp değerlendiren her arkadaşa teşekkür ederim.
anakart.jpg
ekran kartı.jpg
güç kaynağı.jpg
harddisk.jpg
işlemci.jpg
kasa.jpg
monitor.jpg
ram.jpg
sata.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Araştırmalarım sonucunda orta-üst olacak şekilde böyle bir sistem toplamayı planladım. Sistem hakkındaki değerlendirme, öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Vakit ayırıp değerlendiren her arkadaşa teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 204850 Eki Görüntüle 204851 Eki Görüntüle 204852 Eki Görüntüle 204853 Eki Görüntüle 204854 Eki Görüntüle 204855 Eki Görüntüle 204856 Eki Görüntüle 204857 Eki Görüntüle 204858
Sistem kötu olmuş bu bütçeye göre. Vatan'dan toplamak yerine sinerji,eksen gibi sitelerden toplayın.

Evet arkadaşlar forumda biraz dolandıktan sonra en büyük hatayı anladım. Vatan'dan toplamak. Sinerji ve eksen gibi sitlere de bakacağım. Peki sizin güncel 3000-3500 liralık sistem önerileriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı