3570K ve GTX 770

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere, 3570k işlemcim var. Gtx 770 alacağım dar boğaz olayı olur mu? Yaptığım birkaç araştırmayı şöyle paylaşayım. Birçok kişi olmaz diyor fakat olur diyenlerde var. Olur diyenlerin gösterdiği kanıtlarında hatrı sayılır.
G

Bir de nvidia'nın resmi sitesinden bulduğum bir konu.Introduction to SLI Technology | GeForce

Kesinlikle herhangi bir dar boğaz olmaz diyorsunuz. Yani şundan dolayı soruyorum. Ben bf3 oynuyorum farz edelim 100 FPS alıyorum. Anlık FPS düşüşleri yaşayarak 30 40 lara düşmekte(anlık). İşte bu oyun zevkimin içine eder. O zaman iki gün içinde alayım kartı.

Ne şimdi Donanımhabere girip o çöplük gibi görünümlü forumda konular arasında seçip biligiyi mercek aramamı beklemiyorsun dimi?....
Neden beklemeyeyim? Cevap vermeyebilirsiniz. Yani tek bir foruma bağlı kalmıyorum tüm forumları araştırıyorum. Araştırmak her zaman daha sağlıklı bilgiyi elde etmeyi sağlamaz mı?

Evet ürünü aldım fotoğraf ve videolarını paylaşayım dedim.
Gigabyte gtx 770 windforce 3x ekran kartını satın aldım.Resimlerin tarihinde yanlışlık var onu önemsemeyin.
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Y

Videoyu youtube'a yüklemek isterdim,benim açımdan bir sıkıntı oldu,yükleyemedim malesef.

- - - Güncellendi - - -

1076 tl ye Gold'tan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…