Nanokatalog'tan alacağın ürünlerin Türkiye stok durumunu sor. Türkiye'de stokta yoksa yurtdışından getiriliyor ve kargo süresi 1 ay gibi uzun sürüyor. Ürünleri yurtdışı garantili.
Nanokatalog'tan alacağın ürünlerin Türkiye stok durumunu sor. Türkiye'de stokta yoksa yurtdışından getiriliyor ve kargo süresi 1 ay gibi uzun sürüyor. Ürünleri yurtdışı garantili.
Çok teşekkür ederim hocam. Son bir soru daha. Ekran kartını sırf gelecekte çıkacak DX 12 Destekli oyunlar için RX 580 ile değiştirmek istiyorum. Sizce sistemin düzenini bozar mı veya mantıklı bir değişim olur mu ? Ekran kartının 100 - 150 TL farkı olduğunu biliyorum ama sorun olmaz benim için.
Monitöründe FreeSync özelliği varsa mantıklı olur, yoksa ekran kartı yerine işlemci geliştirmesi yapılabilir veya sisteme SSD eklenebilir. Yani bütçeyi artırmışken böyle fazla işine yaramayacak bir şeye para yatırmak mantıklı değil.