yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2014 #1 Merhaba, hafta sonu yeni bir Bilgisayar alacağım ve sistemi topladım, indirimle falan 3300 falan olur sanırım.. Sizlerden de tavsiyeler almak isterim Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2014
Merhaba, hafta sonu yeni bir Bilgisayar alacağım ve sistemi topladım, indirimle falan 3300 falan olur sanırım.. Sizlerden de tavsiyeler almak isterim
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 9 Nisan 2014 #2 Gayet güzel, alabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2014
Can Çalkan Hectopat Katılım 13 Ağustos 2013 Mesajlar 171 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2014 #3 Rami tek slot yapabilirsen süper olur. Sisteme lafım yok
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 9 Nisan 2014 #4 Can Çalkan dedi: Rami tek slot yapabilirsen süper olur. Sisteme lafım yok Genişletmek için tıkla... Neden tek slot?
Can Çalkan dedi: Rami tek slot yapabilirsen süper olur. Sisteme lafım yok Genişletmek için tıkla... Neden tek slot?
SANTA_FORGET Kilopat Katılım 4 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2014 #5 Kasan biraz dandik. Recep abi yamulduğunu söylemişti videosunda. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2014
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 9 Nisan 2014 #6 Can Çalkan dedi: Rami tek slot yapabilirsen süper olur. Sisteme lafım yok Genişletmek için tıkla... Sonra niye ceza aliyorum, niye boyle oluyor diye atar yapiyorsun konu acarak. Dual channel almali, cift slot.
Can Çalkan dedi: Rami tek slot yapabilirsen süper olur. Sisteme lafım yok Genişletmek için tıkla... Sonra niye ceza aliyorum, niye boyle oluyor diye atar yapiyorsun konu acarak. Dual channel almali, cift slot.
SANTA_FORGET Kilopat Katılım 4 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2014 #7 Arkadaş belkide ileride 16gb yapar diye düşünmüş olabilir.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 9 Nisan 2014 #8 Hayırlı olsun. Umarım senin olur. Güzel sistem. Ama kasayı değiştirin ve işlemci soğutucu ekleyin. Mümkünse sıvı soğutma.
Hayırlı olsun. Umarım senin olur. Güzel sistem. Ama kasayı değiştirin ve işlemci soğutucu ekleyin. Mümkünse sıvı soğutma.
Can Çalkan Hectopat Katılım 13 Ağustos 2013 Mesajlar 171 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2014 #9 Silinen üye dedi: Sonra niye ceza aliyorum, niye boyle oluyor diye atar yapiyorsun konu acarak. Dual channel almali, cift slot. Genişletmek için tıkla... O zaman oraya cevap yaz. Silinen üye dedi: Sonra niye ceza aliyorum, niye boyle oluyor diye atar yapiyorsun konu acarak. Dual channel almali, cift slot. Genişletmek için tıkla... Ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim ve her şeyi bilebileceğimi iddia etmiyorum. O an yanlış yapmışımdır. "Kardeşim düzelt, hatan var." yerine insanı aşağılıyorsun kardeşim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2014
Silinen üye dedi: Sonra niye ceza aliyorum, niye boyle oluyor diye atar yapiyorsun konu acarak. Dual channel almali, cift slot. Genişletmek için tıkla... O zaman oraya cevap yaz. Silinen üye dedi: Sonra niye ceza aliyorum, niye boyle oluyor diye atar yapiyorsun konu acarak. Dual channel almali, cift slot. Genişletmek için tıkla... Ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim ve her şeyi bilebileceğimi iddia etmiyorum. O an yanlış yapmışımdır. "Kardeşim düzelt, hatan var." yerine insanı aşağılıyorsun kardeşim.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2014 #10 Kasa çok hoşuma gitti ama, Birazda görünüm tabi. Zaten anakart 4 slotlu. İleride 16 yaparsam sıkıntı çıkmaz.
Kasa çok hoşuma gitti ama, Birazda görünüm tabi. Zaten anakart 4 slotlu. İleride 16 yaparsam sıkıntı çıkmaz.