359K sıralama ile geçen sene 414 bin kapatan üniversiteye girilir mi?

yigt022

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G780 i5 11400
Meslek
Öğrenci
Sıralamam 359K, istediğim bölüm geçen sene 414K, 2022'de 375K, 2021'de 380K ile kapatmış bu sene arada 54-55 bin kişi civarı var. Gelme ihtimali nasıldır? İlk sıraya yazdım.

UTM'ye göre hemşirelik tercih edenler azalmış. Üstelik vakıf üniversitesi diye tahmin ediyorum. Kesinlikle gelir, gelmemesi için mucize gerek.

UTM'ye göre hemşirelik tercih edenler azalmış. Üstelik vakıf üniversitesi diye tahmin ediyorum. Kesinlikle gelir, gelmemesi için mucize gerek.

Evet vakıf zaten, ayrıca ilk 2 tercihime yazdım Burslu ve %50'yi biri 414 k ile kapatmış biri 426 k ile.

%50 burslu ile tam burslu biraz yakınmış ilginç hocam. Neyse kazanacağınızı tahmin ediyorum, umarım mutlu bir hayat sürersiniz hocam.

Utm'ye göre hemşirelik tercih edenler azalmış. Üstelik vakıf üniversitesi diye tahmin ediyorum. Kesinlikle gelir, gelmemesi için mucize gerek.

Sosyal medyadan ulaşma sansım var mı ya da buradan özel mesaj varsa bir şey danısacagım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…