35K'ya toplama veya hazır sistem önerisi

Sırf 8000 MHz olduğunu görüp bunu söylüyorsunuz değil mi?

Hayir voltaj korumasi bayağı iyi. Fazla akimdan koruyor donanimlari ve anakart uzerinde sogutma paneller diger anakartlardan fazla goze carpiyor. Gigabyte model anakartlar da vardi eskiden ki hala var.

Sırf 8000 Mhz olduğunu görüp bunu söylüyorsunuz değil mi.

Soğutucu 900-1k paraya alınıyor. Ayrıca pek fark yok diyorsunuz ama DLSS ve teknoloji açısından attığım iki ekran kartı da daha iyi.
Teknoloji,kullanım kolaylığı vs açısından nvidia daha iyi ama dlss özelliğini olan oyunları kullanmıyorum. Benim attığım sistem 31.5K olması gerekiyor. Sizin attığınız sisteme attığım soğutucu ile yaklaşık 36K oluyor değer mi sizce aradaki farka ?

Daha uyguna RTX 4070 varken pek mantıklı değil bence hocam.

Sizin attığınız sisteme attığım soğutucu ile yaklaşık 36K oluyor değer mi sizce aradaki farka ?
Evet değer.

Sıfır RX 6800'e o kadar para verilmez hocam. İkinci el temiz 8-9 bine bulursunuz.
2.el alabilecek kadar detaylı bir bilgim yok. Parça testleri,mining olup olmaması ya da parça eksikliğini anlayamam. Babam alacaksak sıfır ve kaliteli alıp sonra bana dilenme diyor. Yine de araştırıp detaylıca bakarım.

VOK-NEWYEAR 2/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistem f/p olarak nasıldır, alınır mı sizin dediğiniz sistem dışında ?

Bu sistem f/p olarak nasıldır, alınır mı sizin dediğiniz sistem dışında ?
Gayet iyimiş. Eğer alabiliyorsanız direkt yapıştırın. Bunu daha önce görmemiştim cidden iyimiş.

Daha uyguna RTX 4070 varken pek mantıklı değil bence hocam.
Hocam genel olarak değerlere baktığımızda aşırı bir fark yok. Hatta 7800 XT biraz daha güçlü. Ek olarak söylemek isterim ki 16GB. AMD'nin 1-2 seneye kalmaz çok iyi noktaya geleceğini düşünüyorum. FSR teknolojisini dama atmamak lazım.

Frame Generation varken FSR onun yanından bile geçemez. Teknoloji olarak RTX 4070 sollar geçer.

Her şey güç değil. Ne kadar güçlü olursan ol teknoloji olmazsa olmaz. Frame Generation varken 4070 daha önde.
AMD olduğu yerde durmuyor ki. Kendisini hızla geliştiren bir firma. Fiyatına göre saf güçte çok başarılı olan kartlar üretiyor. İleride teknolojisini geliştirebilir. 4070 veya 7800XT tercih meselesidir bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…