V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Çözümler 70 Yer Istanbul 8 Mart 2021 #1 Merhaba, 35Mbps Türk Telekom VDSL kullanıyorum ve internetim 38Mbps olarak modem arayüzünde görünüyor, hız testlerinde 36'nin üzerinde hız alıyorum. Bunun bir sebebi var mı? Keenetic extra DSL kullanıyorum, SNR otomatikte. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2021
Merhaba, 35Mbps Türk Telekom VDSL kullanıyorum ve internetim 38Mbps olarak modem arayüzünde görünüyor, hız testlerinde 36'nin üzerinde hız alıyorum. Bunun bir sebebi var mı? Keenetic extra DSL kullanıyorum, SNR otomatikte.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.265 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Mart 2021 #2 Maksimum 38 Mbps alabilirsiniz görünüyor, hat zayıflaması ve paket kaybı gibi durumlar için olabilir.
Maksimum 38 Mbps alabilirsiniz görünüyor, hat zayıflaması ve paket kaybı gibi durumlar için olabilir.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Çözümler 70 Yer Istanbul 8 Mart 2021 #3 Mithat Berhan dedi: Hat zayıflaması ve paket kaybı Genişletmek için tıkla... Evet aklıma gelmemişti bunlardan kaynaklı yapılmış olabilir. Teşekkür ederim, iyi forumlar.
Mithat Berhan dedi: Hat zayıflaması ve paket kaybı Genişletmek için tıkla... Evet aklıma gelmemişti bunlardan kaynaklı yapılmış olabilir. Teşekkür ederim, iyi forumlar.