36.000 TL'ye R5 7500F RTX 4070S sistem alınır mı?

TüysüzMentos

Picopat
Daha fazla  
Dostlar bunu almayı planlıyordum. 42'ye kadar çıkabilirim, bu bilgisayar fiyatına göre iyi mi? Böyle sistemler daha da fazla düşer mi?

Anakart ve depolama soru işareti gerisi iyi.

Dostlar bunu almayı planlıyordum. 42'ye kadar çıkabilirim, bu bilgisayar fiyatına göre iyi mi? Böyle sistemler daha da fazla düşer mi?

Sistem iyi B650M-R yapıp 1TB SSD yapıp bir de kendin hava sogutucu koyarsan 40bin TL'ye güzel sistem.

Ekran kartının OC modelini almak aradaki farka değer mi? Ne kadar fark oluyor oveclock ile?

Aynı ekran kartını ve kasayı kullanıyorum zaten 2fanlı modeller 71 72 derece overclock yaparsan 10FPS anca fark eder onun içinde 75 76 derece olmasına gerek yok 2700TL fiyatta hiç gerek yok soğutucuya harcaman daha mantıklı o işlemci çok ısınır.

Aynı ekran kartını ve kasayı kullanıyorum zaten 2fanlı modeller 71 72 derece overclock yaparsan 10FPS anca fark eder onun içinde 75 76 derece olmasına gerek yok 2700TL fiyatta hiç gerek yok soğutucuya harcaman daha mantıklı o işlemci çok ısınır.
Bu bilgisayarın içerisinde işlemci için stok soğutucu var değil mi? O yetmez mi?

Yetmez 80 85 derecelere kadar çıkar hatta Apex Legends Cyberpunk gibi işlemciye yüklenen bazı oyunlarda 95 dereceyi bile zorlar.

Hocam bu konular hakkında bilgi sahibi değilim, sıvı soğutucu veya hava soğutucu olarak neleri önerebilirsiniz bana link koyar mısınız acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı