36.000 TL'ye R7 7700X RTX 3050 sistem alınır mı?

Rubbyko

Centipat
Daha fazla  
Merhaba uygun fiyatlı kasa toplamak istiyorum ama bu işlerden pek anlamıyorum

Oyun oynayabileceğim bir kasa istiyorum ama oynadığım oyunlar ekran kartı pek kullanmıyor. Yani 2 GB ekran kartı bile kurtarır cinsten ama 4 GB VRAM olmuş olsun.
İşlemci benim için önemli AMD veya Intel fark etmez ama yüksek performans alabileceğim bir işlemci istiyorum.
2. bir bilgisayarım olduğu için çok fazla yere ihtiyacım yok 1TB HDD 500GB SSD yeterli olur diye düşünüyorum.

Ayrıca kurgu edit yaptığım bir laptopum var genelde o işlerde o yeterli oluyor ama yine ufak tefek edit performansı olsun isterim o yüzden RAM'ı şu anlık 16 GB takıp ilerleyen zamanlarda bir 16 daha takmayı planlıyorum.

Tavsiyeleriniz ve önerileriniz çok değerli teşekkürler.

36k para verip 3050 sistem almak affedersin büyük enayilik.

Ekran kartına bütçe ayırmak istemiyorum pek oynadığım oyunlar düşük grafikli ve işlemci yiyen tarzda işlemci ve ramın bi tık iyi olması gerekiyor. siz nasıl bir şey önerirsiniz.
en az 8 çekirdekli işlemci ve 32 gb ram kesin lazım. @Rynesquik @Prokas @584297

Hocam hiç değilse 4060 falan yapsaydınız 3050 ne.

Hocam hiç değilse 4060 falan yapsaydınız 3050 ne.
İşte zaten bilen arkadaşlardan destek almak için konuyu açtım hocam tavsiye vermek için değil ama kurgu yapıcam dediğim yerde 16 gb ram pc öneren arkadaşa selam olsun. Mogrt dosyasını render alıp anca öyle izler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…