İyi değil hocam acele etmeseydiniz keşke 9060XTLI sistem alırdınız. İptal falan edebiliyorsanız eğer, bu attığım sistemi alabilirsiniz çok daha iyi olur kasayı da FSP 750W olanı seçersiniz.
İyi değil hocam acele etmeseydiniz keşke 9060XTLI sistem alırdınız. İptal falan edebiliyorsanız eğer, bu attığım sistemi alabilirsiniz çok daha iyi olur kasayı da FSP 750W olanı seçersiniz.
Hocam 3-5 bin lira şu durumda önemli değil. Sizce aldığım parçalarda uzun vadede kafamı ağrıtacak sorun çıkartacak bir durum var mı? Yani para için değil ama eğer kafan ağrır derseniz iptal edebilirim.
++
Bide nolur nolmaz kafam ağrımasın diye ekran kartını nvidia seçmiştim. Biliyorum Amd eskisi kadar sorunlu değil ama alışkın olduğum marka olsun müdahale ederken uğraşmak zorunda kalmayım diye 3-5 bin'i gözden çıkartıp nvidia seçtim.
++
Uzun vade de upgrade yapmak gibi bir düşüncem yok 7-10 yıl dükkanda sorunsuz kullanabilsin yeter. (Sigorta dükkanında kullanılcak uygulamalar ve web üzerinden teklif alıp poliçe kesiyorlar. Aman aman bir ihtiyaçları yok yani.)
Hocam 3-5 bin lira şu durumda önemli değil. Sizce aldığım parçalarda uzun vadede kafamı ağrıtacak sorun çıkartacak bir durum var mı? Yani para için değil ama eğer kafan ağrır derseniz iptal edebilirim.
Eyvallah hocam. Ama eğer almadan yazmış olsaydınız attığınız sistemi alırdım. Neyse artık daha benden kasa bekleyen 2-3 kişi daha var. Onlarda sizin önerilerinize göre alırız artık.