36.100 TL'ye Ryzen 5 7600 ve RTX 3050 sistem alınır mı?

3050 yerine 4060 olan hali geri kalan her şey aynı 37800 tl'ye aldım. İyimidir?
Yine pahalı almışsınız hocam.

Yakın zamanda toplayacağım sistem ekte benim gibi illa nvidia olsun diyorsanız ekran kartı ekteki gibi birşey toplayabilirdiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250630-205426_Drive.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 14
Yine pahalı almışsınız hocam.

Yakın zamanda toplayacağım sistem ekte benim gibi illa nvidia olsun diyorsanız ekran kartı ekteki gibi birşey toplayabilirdiniz.
Bilmediğim için soruyorum az daha para verip asus veya msi gibi üreticen almak daha güvenilir değil mi? Galax ta bilinmedik marka değil ama, yinede diğerleri gibi büyük değil.

Bilmediğim için soruyorum az daha para verip asus veya msi gibi üreticen almak daha güvenilir değil mi? Galax ta bilinmedik marka değil ama, yinede diğerleri gibi büyük değil.
MSI ve Asus'un düşük bütçeli ürünleri çok kötü. Coil Whine sorunları, yüksek sesli fanlar, gereğinden fazla sıcak çalışması gibi sorunlar mevcut. Yüksek bütçede dediğiniz gibi Asus , MSI gibi markaları tercih etmek mantıklı olsa sa düşük bütçede Galax vs daha mantıklı oluyor. Asus ve MSI'ın 4060 serisi kartlarını kullandım her ikisinde de sıckalık olması gerektiğinden daha sıcaktı. Bu yüzden artık pahalı bi sistem dizmedikçe satın almıyorum bu markaları.

Hmm anladım hocam. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…