U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 15 Temmuz 2022 #1 İncehesap sitesinde Paycell alışveriş limiti ile 36 aya kadar taksit yapabiliyor ve Turkcell faturamıza yansıtabiliyormuşuz. Sizce 24 ya da 36 ay taksitle hazır sistem almak mantıklı mı? 12 ay taksit maddi açıdan çok zorlayacağı için mecbur kalacağım büyük ihtimal. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2022
İncehesap sitesinde Paycell alışveriş limiti ile 36 aya kadar taksit yapabiliyor ve Turkcell faturamıza yansıtabiliyormuşuz. Sizce 24 ya da 36 ay taksitle hazır sistem almak mantıklı mı? 12 ay taksit maddi açıdan çok zorlayacağı için mecbur kalacağım büyük ihtimal.
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 15 Temmuz 2022 #2 Uxsmu dedi: İncehesap sitesinde Paycell alışveriş limiti ile 36 aya kadar taksit yapabiliyor ve Turkcell faturamıza yansıtabiliyormuşuz. Sizce 24 ya da 36 ay taksitle hazır sistem almak mantıklı mı? 12 ay taksit maddi açıdan çok zorlayacağı için mecbur kalacağım büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... 36 ay mantıklı. Zaten para biriktirmeyi bekleyene kadar sistem pahalılaşır.
Uxsmu dedi: İncehesap sitesinde Paycell alışveriş limiti ile 36 aya kadar taksit yapabiliyor ve Turkcell faturamıza yansıtabiliyormuşuz. Sizce 24 ya da 36 ay taksitle hazır sistem almak mantıklı mı? 12 ay taksit maddi açıdan çok zorlayacağı için mecbur kalacağım büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... 36 ay mantıklı. Zaten para biriktirmeyi bekleyene kadar sistem pahalılaşır.
GökUzay Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 322 Makaleler 1 15 Temmuz 2022 #3 Bu enflasyonda ne alırsanız alın mantıklı.
Baka Kawaii Decapat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2022 #4 bence alın taksit hep aynı kalır ödersin ama parçalar sürekli pahalanıyor
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.824 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 15 Temmuz 2022 #6 Sigara içmeyen biriyseniz aldığınız taksitli ürünü her türlü öderseniz. Sigara içen biriyseniz o ürün taksiti bence bütçeyi zorlar. Alınır. Son düzenleme: 15 Temmuz 2022
Sigara içmeyen biriyseniz aldığınız taksitli ürünü her türlü öderseniz. Sigara içen biriyseniz o ürün taksiti bence bütçeyi zorlar. Alınır.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 15 Temmuz 2022 #7 Alırsan konuya etiketleyip bilgi verir misin? Bende düşünüyorum.
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 15 Temmuz 2022 #8 Sheep dedi: Alırsan konuya etiketleyip bilgi verir misin? Bende düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem olduğundan dolayı taksit maksimum 12 ay olabiliyormuş. Anca 1-2 sene sonra alabileceğim.
Sheep dedi: Alırsan konuya etiketleyip bilgi verir misin? Bende düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem olduğundan dolayı taksit maksimum 12 ay olabiliyormuş. Anca 1-2 sene sonra alabileceğim.
RiotClient.dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 621 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Temmuz 2022 #9 Uxsmu dedi: İncehesap sitesinde Paycell alışveriş limiti ile 36 aya kadar taksit yapabiliyor ve Turkcell faturamıza yansıtabiliyormuşuz. Sizce 24 ya da 36 ay taksitle hazır sistem almak mantıklı mı? 12 ay taksit maddi açıdan çok zorlayacağı için mecbur kalacağım büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hocam bende PC alacağım. 36 taksit hangi sistemde ? Uxsmu dedi: Hazır sistem olduğundan dolayı taksit maksimum 12 ay olabiliyormuş. Anca 1-2 sene sonra alabileceğim. Genişletmek için tıkla... Ben de yazacaktım 36 ay taksit nerde diye. Şimdi gördüm.
Uxsmu dedi: İncehesap sitesinde Paycell alışveriş limiti ile 36 aya kadar taksit yapabiliyor ve Turkcell faturamıza yansıtabiliyormuşuz. Sizce 24 ya da 36 ay taksitle hazır sistem almak mantıklı mı? 12 ay taksit maddi açıdan çok zorlayacağı için mecbur kalacağım büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hocam bende PC alacağım. 36 taksit hangi sistemde ? Uxsmu dedi: Hazır sistem olduğundan dolayı taksit maksimum 12 ay olabiliyormuş. Anca 1-2 sene sonra alabileceğim. Genişletmek için tıkla... Ben de yazacaktım 36 ay taksit nerde diye. Şimdi gördüm.
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 21 Temmuz 2022 #10 RiotClient.dll dedi: Hocam bende PC alacağım. 36 taksit hangi sistemde ? Ben de yazacaktım 36 ay taksit nerde diye. Şimdi gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam 12 ay üstü taksitli sistem bulursanız bilgilendirir misiniz? Ben aradım da bulamadım.
RiotClient.dll dedi: Hocam bende PC alacağım. 36 taksit hangi sistemde ? Ben de yazacaktım 36 ay taksit nerde diye. Şimdi gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam 12 ay üstü taksitli sistem bulursanız bilgilendirir misiniz? Ben aradım da bulamadım.