Düzelttim hocam.Tweet silinse çöp olacak konu nasıl onaylanmış anlayabilmiş değilim?
"
Gece gece Game Pass fiyatlarına zam yapıldı ve Game Pass aboneliğinin uzatılmasıyla ilgili bazı bilgi kirlilikleri olduğunu görüyorum. Kendimce bunları gidermek için bir şeyler yapmak isterim. Aşağıda bazı bilgi kirliliklerini gidermeyi ve nasıl 36 aya kadar alındığını anlatacağım.
+"En fazla 13 ay alınabiliyor, sınırlama geldi ona"
-Hayır, sınırlama gelen Game Pass PC. Ultimate aboneliğini 36 aya kadar biriktirebiliyorsunuz.
+Fiyatlar güncellendi.
-Yeni fiyatlar, güncel kullanıcılar için 12 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak. Yeni kullanıcılar hemen 309 TL, güncel kullanıcılar şu an 209 TL ödüyor.
+Abonelik uzatmak legal mi?
-Evet, legal. Microsoft'un terms of services denilen kullanım koşulları dahilinde 36 aya kadar Ultimate aboneliğinizi uzatabiliyorsunuz.
+Yeni kullanıcılar için O, hazırda aboneliğimiz varsa yararlanamıyoruz.
-Hayır, hazırdaki aboneler de uzatabilir.
Nasıl uzatıyoruz ona geçeyim artık.(bu yazı, yalnızca zamanında 3 yıllık almış olup abonelik süresi azalanların gelecek olan fiyat artışından etkilenmemeleri için uygulaması gereken yöntemi içeriyor. Gereken linkler, görsellerin alt metinlerinde bulunuyor.)
Ön hazırlık:
A) muhtemelen aboneliğinizdeki yenilenen ödeme/recurring billing açıktır. Onu kapatmanız gerekiyor. İkinci görseldeki linki kullanarak kutu içine aldığım butona tıklayın.
B) sizi üçüncü görsele atacak, oradaki kutu içinde işaretlediğim buton ile kapatmış olun.
C) dördüncü görseldeki sayfaya yönlendirileceksiniz ve şimdilik orada bekleyin.
1) ilk görseldeki gibi Ultimate aboneliği ms mağazasında Game Pass Ultimate sayfasına ilk görseldeki linkle ulaşın.(ön hazırlık aşamasını uyguladıysanız kırmızı kutu içinde işaretlediğim aboneliği uzat butonu çıkmış olması lazım.)
2)ilk görseldeki kutu içine aldığım butona tıklayıp ödemeyi tamamlayın.(ödemeyi tamamladığınızda gelen onay penceresini 5. adım sonrası kapatın. Şimdilik kalsın) abone olarak recurring billing/yenilenen ödeme'niz de açılmış oldu.
3) ikinci görseldeki linkle abonelik yönetimi ekranına ulaşın ve yine kutu içinde işaretli olan recurring billing kapatın.
4) sizi yeni bir ekrana atacak, o sayfada(üçüncü görseldeki) yine recurring billing kapatmak için kutu içine aldığım butonu kullanın. Biraz zorlaştırmaya çalışmışlar ama bu adım ile bu sefer gerçekten kapatabildiniz.
5) son olarak sizi dördüncü görsele otomatik olarak atacak ve dördüncü görseldeki sayfada mutlaka bekleyin.(her abonelik uzattığınızda yani 1. aşamayı tamamladığınızda bu dördüncü görseldeki kutu içinde yer alan butonu kullanın. Daha pratik olur ve daha az kafa karıştırır.) 1. aşamaya geri dönün.(1. aşamadaki onay penceresini kapatın ve yeniden satın almaya devam edin.)
6) yukarıdaki 5 adımı, 36 ay aboneliğe ulaşana kadar tekrarlayın. Göreceğiniz tarih kafanızı karıştırmasın, ay/gün/yıl formatını kullanıyor Microsoft.
Kaç ay alırsanız alın, 309 lira ile 209 lira arasındaki 100 lira fark, satın aldığınız her ay ile cebinizde kalacak. Temizinden 3 5 zurna dürüm eder zam öncesi tekrar uzatmak.
1 yıl aboneliğiniz kaldığını varsayarsak 24 ay daha abone olmanız gerekecek eğer 36 aya geri tamamlamayı düşünüyorsanız. 24 ay için toplamda 5016 lira gerekiyor. Eğer zamlı fiyatla 24 ay alırsanız 7416 lira ödersiniz. Aradaki 2400 lira ciddi fark yapıyor.
Sanırım adım adım, eksik bırakmadan anlatabildim. Sakin sakin adım adım uygularsanız bir sorun yaşamazsınız."
Eki Görüntüle 2247775
Eki Görüntüle 2247777
Eki Görüntüle 2247778
Eki Görüntüle 2247779
COD gelecek yakında, sırf bu yüzden fiyat artıyor zaten. Sadece COD oynamak için Gamepass alacak insanlardan daha fazla para kazanabilmek için.Eski 3 yıllık abonesiyim.
Sistem çok iyi arkadaşlar. Kullanın kullandırın. Ama bu tarz 3 yıllık abonelik toplarına çok girmeyin derim. Çünkü Game Pass'te olan her oyunu zaten oynamıyorsunuz. Oynayacağınız 2-3 oyun oldu mu 1 aylık alın. Netflix ile aynı fiyatta.
Sırf kampanya ile uğraşacağım diye 3 yıllık parası vermenize gerek yok.
Online serivs oyunları oynuyorsanızda o oyunu satın alın. Sırf 3 dolarlık Battlefield için 20-30 dolar vermeyin.
Yazıda link olmadığı için çok anlamsız olmuş. Görselden linke tıklayamıyoruz neticede. Her görseldeki linki de eklemelisiniz.Bildiğiniz gibi 12 Eylül de zam gelecek ve şimdi birisinin yeni yapmış olduğu rehber atacağım onun sayesinde 36 aya kadar uzatmış olacaksınız. Bizim ülkemizde Max 36 aya kadar uzatılıyor.
Gece gece Game Pass fiyatlarına zam yapıldı ve Game Pass aboneliğinin uzatılmasıyla ilgili bazı bilgi kirlilikleri olduğunu görüyorum. Kendimce bunları gidermek için bir şeyler yapmak isterim. Aşağıda bazı bilgi kirliliklerini gidermeyi ve nasıl 36 aya kadar alındığını anlatacağım.
+"En fazla 13 ay alınabiliyor, sınırlama geldi ona"
-Hayır, sınırlama gelen Game Pass PC. Ultimate aboneliğini 36 aya kadar biriktirebiliyorsunuz.
+Fiyatlar güncellendi.
-Yeni fiyatlar, güncel kullanıcılar için 12 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak. Yeni kullanıcılar hemen 309 TL, güncel kullanıcılar şu an 209 TL ödüyor.
+Abonelik uzatmak legal mi?
-Evet, legal. Microsoft'un terms of services denilen kullanım koşulları dahilinde 36 aya kadar Ultimate aboneliğinizi uzatabiliyorsunuz.
+Yeni kullanıcılar için O, hazırda aboneliğimiz varsa yararlanamıyoruz.
-Hayır, hazırdaki aboneler de uzatabilir.
Nasıl uzatıyoruz ona geçeyim artık.(bu yazı, yalnızca zamanında 3 yıllık almış olup abonelik süresi azalanların gelecek olan fiyat artışından etkilenmemeleri için uygulaması gereken yöntemi içeriyor. Gereken linkler, görsellerin alt metinlerinde bulunuyor.)
Ön hazırlık:
A) Muhtemelen aboneliğinizdeki yenilenen ödeme/recurring billing açıktır. Onu kapatmanız gerekiyor. İkinci görseldeki linki kullanarak kutu içine aldığım butona tıklayın.
B) Sizi üçüncü görsele atacak, oradaki kutu içinde işaretlediğim buton ile kapatmış olun.
C) Dördüncü görseldeki sayfaya yönlendirileceksiniz ve şimdilik orada bekleyin.
1) İlk görseldeki gibi Ultimate aboneliği ms mağazasında Game Pass Ultimate sayfasına ilk görseldeki linkle ulaşın.(ön hazırlık aşamasını uyguladıysanız kırmızı kutu içinde işaretlediğim aboneliği uzat butonu çıkmış olması lazım.)
2) İlk görseldeki kutu içine aldığım butona tıklayıp ödemeyi tamamlayın.(ödemeyi tamamladığınızda gelen onay penceresini 5. adım sonrası kapatın. Şimdilik kalsın) abone olarak recurring billing/yenilenen ödemeniz de açılmış oldu.
3) İkinci görseldeki linkle abonelik yönetimi ekranına ulaşın ve yine kutu içinde işaretli olan recurring billing kapatın.
4) Sizi yeni bir ekrana atacak, o sayfada(üçüncü görseldeki) yine recurring billing kapatmak için kutu içine aldığım butonu kullanın. Biraz zorlaştırmaya çalışmışlar ama bu adım ile bu sefer gerçekten kapatabildiniz.
5) Son olarak sizi dördüncü görsele otomatik olarak atacak ve dördüncü görseldeki sayfada mutlaka bekleyin.(her abonelik uzattığınızda yani 1. aşamayı tamamladığınızda bu dördüncü görseldeki kutu içinde yer alan butonu kullanın. Daha pratik olur ve daha az kafa karıştırır.) 1. aşamaya geri dönün.(1. aşamadaki onay penceresini kapatın ve yeniden satın almaya devam edin.)
6) Yukarıdaki 5 adımı, 36 ay aboneliğe ulaşana kadar tekrarlayın. Göreceğiniz tarih kafanızı karıştırmasın, ay/gün/yıl formatını kullanıyor Microsoft.
Kaç ay alırsanız alın, 309 lira ile 209 lira arasındaki 100 lira fark, satın aldığınız her ay ile cebinizde kalacak. Temizinden 3 5 zurna dürüm eder zam öncesi tekrar uzatmak.
1 yıl aboneliğiniz kaldığını varsayarsak 24 ay daha abone olmanız gerekecek eğer 36 aya geri tamamlamayı düşünüyorsanız. 24 ay için toplamda 5016 lira gerekiyor. Eğer zamlı fiyatla 24 ay alırsanız 7416 lira ödersiniz. Aradaki 2400 lira ciddi fark yapıyor.
Sanırım adım adım, eksik bırakmadan anlatabildim. Sakin sakin adım adım uygularsanız bir sorun yaşamazsınız."
CoD gelecek yakında, sırf bu yüzden fiyat artıyor zaten. Sadece CoD oynamak için Game Pass alacak insanlardan daha fazla para kazanabilmek için.