Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 18 Ağustos 2025 #11 marcelined dedi: Cihazin soğutması kötü zaten bence o yüzden. Battery drain yaşanacağını sanmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Yine de alınacak bir laptop değil genel olarak bahsetmek gerekirse.
marcelined dedi: Cihazin soğutması kötü zaten bence o yüzden. Battery drain yaşanacağını sanmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Yine de alınacak bir laptop değil genel olarak bahsetmek gerekirse.
marcelined Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 176 18 Ağustos 2025 #12 Burak Karabal dedi: Yine de alınacak bir laptop değil genel olarak bahsetmek gerekirse. Genişletmek için tıkla... Ben zaten tavsiye etmiyorum ki sadece nasıl battery drain oluyor onu sordum.
Burak Karabal dedi: Yine de alınacak bir laptop değil genel olarak bahsetmek gerekirse. Genişletmek için tıkla... Ben zaten tavsiye etmiyorum ki sadece nasıl battery drain oluyor onu sordum.