36 bin TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
36000

YK293618

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion 5 RTX 3070 8GB İ7 12700H 16G RAM DDR5 512 SSD 2K 165HZ Laptop
Arkadaşlar 36k bütçem var biraz daha zorlayabilirim soğutması iyi olan bir cihaz istiyorum önerilerinizi bekliyorum benim bulduğum modeller aşağıdaki gibi bu modellerle ilgili bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim.

Tek amacınız Soğutma performansı ise 4.ürünü alabilirsiniz. Genel performans ve yeterli soğutma performansı için 1.ürünü tercih etmelisiniz. Soğutmadan feragat ederseniz bu ürün değerlendirilebilir. Çok daha performanslı ve stabildir.

Çok teşekkürler benim de aklımda ilk model vardı soğutmadan beklentim oyunlarda 85 üstüne çıkması ayrıyeten soğutucum var zaten bu ilk model ile ilgili detaylı bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir de sevinirim yani mesela MUX Switch var mı Thunderbolt falan.
Tek amacınız Soğutma performansı ise 4.ürünü alabilirsiniz. Genel performans ve yeterli soğutma performansı için 1.ürünü tercih etmelisiniz. Soğutmadan feragat ederseniz bu ürün değerlendirilebilir. Çok daha performanslı ve stabildir.

12700H 3070 içeren Legion 5'i satın alabilirsin.
3070 bulunduran 12. nesil Legion 5 tercih edin.

Çok teşekkürler benim de aklımda ilk model vardı soğutmadan beklentim oyunlarda 85 üstüne çıkması ayrıyeten soğutucum var zaten bu ilk model ile ilgili detaylı bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir de sevinirim yani mesela MUX Switch var mı Thunderbolt falan.

MUX var ve Thunderbolt desteği de bulunuyor Legion'dan bahsediyorsanız.

Evet var, o paraya en iyi bilgisayar bu olmalı.

Yakında 4070Ti duyururlar, yükseltmek istersen 4070 falan bakarsın 1-2 sene sonrası için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı