36 bin TL monitör dahil Gaming sistem önerisi

GlowZone

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu sistem alınır mı?
Tabii hemen hemen bin TL daha pahalılanmış ayın 23'ünde 28 küsur bandındaydı özelleştirme olmadan fiyatı.

Özelleştirmeli 1TB SSD ile gelen tutar şu an 500 GB ile aynı tutara geliyor ve bütçeyi geçmiyordu şu an hafif geçiyor ama ayarlıyacağız artık bekleye bekleye daha çok pahalılandı.

Direk URL tıklayınca özelleştirme seçenekleriyle gösteriyor herhalde.
Özelleştirmeden yana şunu böyle yapsan daha iyi olur böyle yapsan daha iyi olur gibi önerileri değerlendiririm başka sistem önerilerine açığım İtopya haricinde çünkü ödeme seçeneklerinde kartım yok maalesef.
Mart 8-10'u arasında almayı planlıyorum o süre zarfında karar vereceğim ve gelen önerileri değerlendirip alacağım.
Hiç karar veremedim gırla sistem var daha yer imlerinde.

3070'li sistemlerde bu bandlara geliyor hemen hemen 2 bin 3 bin TL daha az veriyorsun sadece onlara da yönelsem mi bilemedim.

2 3 fazla verip iyi karta sahip sistem alıyorsun ve 3060 Ti sistemlerle de fazla fark yok 3070'li sistemin FPS konusunda da öyle.
Bir de bilgisayar tamamen Gaming üzerine olacak.

Uzun süre idare edecek bir sistem lazım işte bu kafama yatıyor hafiften.
Kart eskidikçe 1080P'ye kadar düşerim grafik takıntım yok 840 m ile AC Odyssey Low da 15-25 FPS oynayan adamım :D
Ondan sonra sistem işine girmem diye tahmin ediyorum 6-7-8 sene civarı gitse yeter teknolojiyi de sömürürüz gittiği yere kadar.

Not: AMD ekran kartı istemiyorum DLSS RTX teknolojisini deneyimlemek istiyorum işlemcide AMD Intel fark etmez.

Hafif uzun oldu ama önerileri ve fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence almışken iyisini almaya çalışın.
3070 konusunda dediğinize katılıyorum çok ara bir kart kendisi. Ama Ti modeli üzmez.
Sizin attığınız sistem gayet güzel. Yanına güzel 2K bir monitör iyi gider. Olur da bütçeyi birazcık artırma şansınız varsa bu sistemi alabilirsiniz. Monitör ile bütçeyi birazcık aşıyor maalesef ama ilerde daha kolay değiştirilebilir bir parça.

Bence almışken iyisini almaya çalışın.
3070 konusunda dediğinize katılıyorum çok ara bir kart kendisi. Ama Ti modeli üzmez.
Sizin attığınız sistem gayet güzel. Yanına güzel 2K bir monitör iyi gider. Olur da bütçeyi birazcık artırma şansınız varsa bu sistemi alabilirsiniz. Monitör ile bütçeyi birazcık aşıyor maalesef ama ilerde daha kolay değiştirilebilir bir parça.
Ödeme seçeneklerinden 9 taksit tutarına bakmam lazım ama bütçeyi yani aldığım maaşı 100 200 daha geçiyor olması lazım ekstradan cebe harcamalik ufakta olsa kişisel harcama için para kalması lazım.
Bidahaki ayda düzenlenmiş şekilde maaş yatmazsa suanki maas durumuna göre bunu alamayabilirim. Ssd konusunda Kingston un o modeline pek ısınamadım IOPS oranı düşük diye çabuk sürede cortlar diye çekiniyorum valla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı