36 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
360000
çok mantıksız dahili gpu'yla ne işiniz var falan demen. Sana lazım olmayabilir? Cihazı alan kişinin tercihi olacak o. demiş zaten filmde izleyecek, film biter bitmez sarji mi bitsin? Yoksa dahili gpulu modelde 7-8 saat pil ömrüne mi sahip olsun??

@BLACKWATER44 Bütçe artarsa msi pulse da bakabilirsiniz
Şu üründe dahili gpu bulunuyor değil mi

çok mantıksız dahili gpu'yla ne işiniz var falan demen. Sana lazım olmayabilir? Cihazı alan kişinin tercihi olacak o. demiş zaten filmde izleyecek, film biter bitmez sarji mi bitsin? Yoksa dahili gpulu modelde 7-8 saat pil ömrüne mi sahip olsun??

@BLACKWATER44 Bütçe artarsa msi pulse da bakabilirsiniz
n11'den Asus TUF A15 FA507NV-LP105 R5-7535HS 16 GB 512 GB RTX4060 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Şu üründe dahili GPU bulunuyor değil mi?

N11'den ASUS TUF A15 FA507NV-LP105 R5-7535HS 16 GB 512 GB RTX 4060 15.6" DOS dizüstü bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bulunuyor. Radeon 660M.

Şu üründe dahili gpu bulunuyor değil mi

n11'den Asus TUF A15 FA507NV-LP105 R5-7535HS 16 GB 512 GB RTX4060 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Evet bulunuyor hatta bu cihazı kullanıyorim bende. 8 saat civari gidiyo zorlamazsan laptobun şarjı. Tek sorun ısınması onuda watt limiti koyarak cözersin.

Evet bulunuyor hatta bu cihazı kullanıyorim bende. 8 saat civari gidiyo zorlamazsan laptobun şarjı. Tek sorun ısınması onuda watt limiti koyarak cözersin.
Teşekkürler

srgb 100 değil mi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı