A acemi emo Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #11 Hocalar kuzenim James Donkey 712 almıştı bu arkadaşa da önerir misiniz?
İyiGünler Femtopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #12 acemi emo dedi: Hocalar kuzenim James Donkey 712 almıştı bu arkadaşa da önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Üstü öyle kavisli deri tipindekileri maalesef kullanamıyorum. Corsair hs35 tarzı üstü plastik gibi olanları kullanabiliyorum ama teşekkürler. Hyper X Stinger core dan da vazgeçtim hiç rahat olmadığı söyleniyor forumda. Önerilerinizi Bekliyorum Son düzenleme: 18 Şubat 2021
acemi emo dedi: Hocalar kuzenim James Donkey 712 almıştı bu arkadaşa da önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Üstü öyle kavisli deri tipindekileri maalesef kullanamıyorum. Corsair hs35 tarzı üstü plastik gibi olanları kullanabiliyorum ama teşekkürler. Hyper X Stinger core dan da vazgeçtim hiç rahat olmadığı söyleniyor forumda. Önerilerinizi Bekliyorum